![]() |
Toyota F3R concept
8 Attachment(s)
Toyota F3R concept este un minivan cu 6 usi si are 3 randuri de scaune ce pot fi transformate intr-o adevarata canapea.
Consola centrala este detasabila si astfel poate fi folosita pe post de telecomanda pentru sistemul audio video. Designul exterior este realizat de Ian Cartabiano, iar cel interior de Alan Schneider. |
super belea! iar sta mortal neagra cu geamuri negre si acelasi interior si un pachet crom bogat! :)
|
Sincer ii vine mai bine alb cu nishte jante cu o bordura gri crom si spite negre ( preferabil niste LEXANI ) , geamuri cu tinta neagra , ploape faruri , stopuri negre , interior alb-negru , monitoare in scaune si un monitor in bord ( monitor alb-negru ) :roll: . Visez si eu ca tot s-a deskis subjectu
|
Classic concept car: all show, no real life application!
Scaune spate ca pe ARO (!?!), adica <0 protection! Usi peste usi peste usi... Macar arata bine la exterior :wink: |
la fel ca si acel VW remember ....old school dar fara pic de siguranta
concepte de tipul asta daca vad sosea n-au sa aiba lipici la un public care doreste din ce in ce mai mult performanta si siguranta |
low ride baby !! aha ai dreptate cu remembru` de la vw ! botul parca e de la limuzinele texane!:) cu coarnele pe capota! :lol: limuzina,minivan.. de afara e asa de mare .. zici ca e microbus! :lol:
|
foarte interesanta
zis is tha future :) |
nu-miplace
|
oare cand va aparea o toyota care sa-mi placa?
|
Re: Toyota F3R concept
va fi asa de bun cat HAmmerul?
|
Re: Toyota F3R concept
Ii masina sau garsoniera ???Nush dc am impresia k ii cam greu de folosit in trafic, mai ales la ora de varf!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning