![]() |
[EXT] Dacia berlina paint constanta
1 Attachment(s)
un paint mai inedit din constanta:
autor : EMREN MURAT |
ei ce sa spun ...pe alta caruta mai ruginita nu gasise sa picteze rembrandt ?
nu mi se pare un boom desenul ..... :roll: |
ceva de genu asta era in nfs underground!!! mha poate daca masina arata altfel iesea ceva :wink:
|
nu-mi place!este kitch,kitch,kitch!
|
Desenul e mişto, dar suportu' ales pentru el e naşpa! Am votat \"Merge!\" pentru realizarea desenului.
|
Chiar asa...desenul e beton,dar suportul...
Totusi nu mai este kitch-ul de zi cu zi. |
Nu mi se pare ceva iesit din comun desenul... de \"suport\" nici nu se pune problema
|
desenul e ceva dar pe DACIE nici vorba ....................
|
dacie in sus, dacie in jos..daca bugetul este adecvat, se poate aranja orice masina sa arate demn, si frumos...nu ruginita....ceea ce a facut omul respectiv e slab, pt ca pur si simplu e ca si cum monalisa ar fi pictata pe o carpa nespalata...am exagerat nitel ca sa exprim esentialul....daca iei ceva urat, si vrei sa-l faci frumos, te concentrezi pe ceea ce il face urat, il scoti in evidenta, si ii grefezi arta, nu faci o pictura buna si o pui pe orice suport...
merge ideea si astept alte lucrari asemanatoare, dar orientate spre calitatea suportului folosit 8) |
hai sa o lasam balta chiar nu i mi place sa spun lucruri urate de o masina dar asta e un fel de Frankeistein dat cu fond de ten si scos la plimbare masina e un kitch !!!!!!!!!!! :censored:
|
kitch kitch kitch :evil: CLAR
Pacat de munca depusa :? |
nu vad un motiv serios pt a picta asa ceva pe o dacie.e ca si cum ai incerca sa vindeci piciorul rupt al unui cal
|
:) da am vazut mashina .... e o dacie ca oricare alta un cn3 fara nimic deosebit in afara de desen care este destul de reushit
|
Re: [EXT] Dacia berlina paint constanta
tare , kiar ii tare paintu :)) deci cineva kair o avut o idee tare cu desenu ala , bine k masina lasa de dorit da nu o votez kitch
|
Re: [EXT] Dacia berlina paint constanta
Penalitate....mai bine acoperea rugina cu vopseaua aia...si gentile...si parbrizu sa nu circule cu ea... ca`i nasoala rau...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning