![]() |
Odorizante auto
Eu am luat un parfum Areon Gold si sunt foarte multumit..
Voi ce odorizante aveti in masina?.. |
Re: Odorizante auto
de la OMV de vanillie :X vanilie rullz:)))
Am avut de: Ocean ( bleah ), cutie daia cu gelatina cu miros de portocale...in 2 luni n`am simtit nici macar 2 minute miros de portocala si batea si caldura in ea ( deci s u c k s ) |
Quote:
Si eu tot de la OMV iau , :yes: de vanilie ...am avut si cu portocale...dar din pacate am obtinut aceelasi rezultat ...nu simteam nimic ...decat daca bagam nasu adanc in el :)) ...de ceva timp dau pe odorizantul 4tuning ( ca s-a dus mirosul de mult :)) ) ...cu spray parfumat :x si ma simt bine :)) ca tine in el mult :)) |
si mie imi place vanilla ..am avut si in camera din ala wunder baum vanilla :)
|
Dar care tin mai mult mirosul? cele de la OMV sau Wunder Baum ? sau mai exact...la care odorizant de Vanilie tine mai mult mirosul ?:))
|
nu stiu ce sa zic...de la omv nu am avut niciodata..si wunder baum nu l-am folosit niciodata cum trebuie..:)
|
Si-a luat ieri un prieten de la Petrom odorizant dala cu lichid ...cu miros de Alpin ca sa zic asa...era foarte foarte tare mirosul
|
nu cumpar ca sunt cancerigene...
|
Odorizantele sunt cancerigene? :rolleyes2
|
Nu toate
|
Eu folosesc Ambi pur car: for him sau aqua! Sunt destul de multumit de el, si multi imi spun ca miroase bine in masina!
Aveti grija cand luati rezerve din magazine, ca unele sunt doar pe jumatate . . . Si bradut de vanilie :lol:, cand mi se face dor de vanilie :twisted: |
Wunder Baum vanilie, black classic si mai sunt unele in forma de nuca de cocos dar imi scapa numele :D
|
Mango ati incercat ? super miros :X ....
|
Da a'ti vazut prin supermarketuri , DEODORANT ( de corp ) , R*X***a Tuning ? nu are un miros .....deosebit dar....totusi este TUNING :)) Vis-A-Vis de cel Auto imi place de Vanilie si Mango.... Si mai e unu Aqua sau ceva de genul...
|
Paloma-New Car....este bestial cum miroase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning