Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masini din afara - da sau nu? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/11620-masini-afara.html)

subwizzard 09-01-06 21:50

Masini din afara - da sau nu?

Salut! As avea si eu o dilema. Intentionez sa imi iau o Vectra B si am vazut ca pe la noi preturile sunt intre 6000 si 10000, pe cand in germania/olanda, etc preturile sunt mult mai mici , 3000- 7000. As vrea sa ma duc sa imi aduc una, de dupa 99 da nu prea stiu cum se procedeaza exact. Stiu ca TVA-ul il poti recupera la iesirea din comunitate si il dai inapoi cand intrii in tara, deci nu se pune, iar taxele vamale sunt de 9 %, pt motoare sub 2 litri. Daca este cineva care a mai facut asa ceva sau stie mai multe, ati putea sa imi spuneti si mie..?. Daca s-a mai discutat problema asta puteti da un link. mersi

Alexutzzz 10-01-06 09:50

E PUTIN COMPLICATA TREABA INTRA PE MESS SI ITI DAU TOATE DETALILE AI ID U IN SEMNATURA

NOS 11-01-06 02:34

Sunt pentru o masina adusa din afara... pret mai mic, conditii de intretinere mai bune

subwizzard 11-01-06 12:49

Poate vor si altii sa afle cum sa isi aduca o masina, cei care au mai facut asta si vor sa dea detalii... sunt bineveniti :D

NOS 11-01-06 13:49

Azi au anuntat la stiri ca: \"RAR doreste eliminarea criteriilor de inmatriculare bazate pe EURO 3 a autovehiculelor de import. Efectele se vor simti in schimb la taxe si impozite pentru masinile mai vechi de 8 ani\"

Deci se pot aduce masini si fara Euro 3 sa poate fii inmatriculate... dar sa ne tinem tare cu taxele si impozitele ca cica ar fi direct proportionale cu vechimea

teddy 11-01-06 14:19

NU VA ADUCETI MASINI DE OLANDA... SUNT MAI MULTE TEPE ACOLO DECAT PE AUTOVIT.

Alexutzzz 11-01-06 14:25

masinile din germania 95% sunt ideale adik cu kilometri reali chiar daca la unele nu va da cei din.de au si ei niste chesti la cei care le scot din uniunea europeana,cele din olanda sunt ff multe claraite mai ales cele cu cui de remorcare nu cumparati cel mai bine faceti comanda la cineva daca nu gasiti in targ ceva ideal atnentie la comanda pretu va fi mai mic ca in targ :wink: cat despre computest nush ce sa zic sunt cam idioti aia de acolo daca adik foarte idioti inafara de dino care si ala e cam defect :D

teddy 11-01-06 14:26

NOS: daca legea se va accepta suntem baieti destepti si stim sa evitam taxele si impozitele pe cat posibil, nu?

NOS 11-01-06 14:28

Frate una e calda una e rece... ca de obicei.

Ce manevre se pot face... ramane de vazut

NOS 11-01-06 14:30

Frate una e calda una e rece... ca de obicei.

Ce manevre se pot face... ramane de vazut, totul sa se aprobe ce vrea RAR-ul (cine stie ce interese sunt in spatele acestei initiative)

subwizzard 11-01-06 14:31

E doar un proiect al RAR. nu se stie daca va fi aplicat sau nu. pana atunci cand va fi aplicat raman regulile de acum. deci... cum se procedeaza ?

SMocKey21 15-01-06 22:40

In Germania am auzit ca romanii care aduc masini de aklo fac urmatoarele manevre: 50E-dat kilometrajul inapoi, 200E-un polish elegant si ink 100E(chiar mai mult)-4 gume la mana a2a de 10.000 km si gata masina e in perfecta stare.A patito un pret de familie

NOS 15-01-06 23:19

Una din metodele \"traditionale\" pentru inmatriculat... e varianta de recarosare, adica iti iei un junghi facut varza inmatriculat pentru acte, dar ideea ca trebuie sa mentii seriile din acte.

Cu alte cuvinte e putin cam complicata treaba daca nu ai relatiile de rigoare... preferabil sa ai pe cineva care cu asta se ocupa si care are filiera deja formata

Ar mai fii si alte posibilitati de inmatriculare.. dar la care nu cunosc toate detaliile si la care nu ma avant in explicatii

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning