Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Masina in videoclipul romanesc! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/116-masina-videoclipul-romanesc.html)

Gabi 19-10-03 13:15

Masina in videoclipul romanesc!

Ce parere aveti despre masinile care apar in videoclipurile formatiilor din Romania?
Pana acum, doar un singur videoclip mi-a placut, d.p.d.v. al masinilor: La Familia cu UZZI - Vorbe. Mi s-a parut destul de realist, pentru ca evidentia viata de cartier, masinile nu erau de zeci sau sute de mii de $ sau euro, etc. + N & D in formula noua, la melodia Nu ma lasa. Masinile nu sunt chiar asa extravagante.
De cealalta parte, in categoria \"Aberatii\", pot sa o includ pe Delia ( ex. N & D ), despre care se aude ca a folosit Mertzu' lu' Nicu Gheara, Cristina, care a folosit masinile lu' 'nea Tiriac, mai e o gagica care a abordat stilul etno ( se pare ca toata lumea a luat-o razna cu stilu' asta de muzica ), dar nu mai retin cum o cheama. Ea canta despre \"badea\" si \"mandruta\" si sta cocotata pe Jaguar si alte masini de lux. That sux.

Voi ce parere aveti?

ESPinoza 19-10-03 19:07

aia care canta etno, videoclipu e filmat intr`o parcare.. si mashinile nu erau chiar cine stie ce: E-class Passaturi jaguaru ala BMW`uri seria 5 si cam toate erau prafuite : in videoclipu lui Delia ala e SL sau clk?

Pilu 19-10-03 19:24

eu zic ca e clk :lol: dar nu sunt sigur

ESPinoza 19-10-03 22:23

eu ma gandeam ca e SL ca am vazut numai 2 locuri

Gabi 21-10-03 10:30

\"Vot\" si de la mine pentru SL :)`

mike.omega 21-10-03 19:17

Este mertz SL in videoclipul Deliei!
A si acea \"solista\" de etno probabil ca filma in tarcul de masini a lu taticu care o sustinea financiar :lol:

Anonymous 25-10-03 17:26

in videoclipul Deliei e SL500 cu numar de inamtriculare B-nu mai stiu cat-NGH , NGH = Nicu Gheara iar yaht-ul este al printului de monaco parca sau un print .... oricum nici macar in visele ei cele mai frumoase nu o sa isi poata cumpara asa ceva ...

ESPinoza 25-10-03 17:48

dah exact la asta ma gandeam sio :lol: :lol:

Gabi 25-10-03 20:17

Intrebare: ce masina e cea din ultimul videoclip La Familia ? Mie imi pare a fi Opel Ascona ( modelul vechi ).

PS: e super :lol:

tekno 04-11-03 14:15

eah... vorbe chiar mi-a placut... shi melodia shi videoclipu...

dintre toate videoclipurile cumashini scumpe... cea mai de cacat serie mi s-a parut aia cu pushtiu ala de vreo 10 ani... cand cu BMW cand cu camionu....
SUUUUUUCKS!!!!!!!!!

va placut clipu la de la.... H-Blox... \"the power\", varinata rock, shi \"adicted to base\" avea iar clip tare...

ESPinoza 04-11-03 15:03

mie imi place videoclipu de la benny benassi - satisfaction 8)

Anonymous 04-11-03 15:03

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Intrebare: ce masina e cea din ultimul videoclip La Familia ? Mie imi pare a fi Opel Ascona ( modelul vechi ).

PS: e super :lol:

Opel Rekord

Marian20 04-11-03 16:08

ESPinoza

mie imi plac fetele din videoclipul lu' Benny benassi

tekno 04-11-03 16:30

shi mie imi plac... da mie imi place mult shi melodia.... :D

Gabi 06-11-03 10:34

Whois Benny Benassi ?

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning