![]() |
Masina in videoclipul romanesc!
Ce parere aveti despre masinile care apar in videoclipurile formatiilor din Romania?
Pana acum, doar un singur videoclip mi-a placut, d.p.d.v. al masinilor: La Familia cu UZZI - Vorbe. Mi s-a parut destul de realist, pentru ca evidentia viata de cartier, masinile nu erau de zeci sau sute de mii de $ sau euro, etc. + N & D in formula noua, la melodia Nu ma lasa. Masinile nu sunt chiar asa extravagante. De cealalta parte, in categoria \"Aberatii\", pot sa o includ pe Delia ( ex. N & D ), despre care se aude ca a folosit Mertzu' lu' Nicu Gheara, Cristina, care a folosit masinile lu' 'nea Tiriac, mai e o gagica care a abordat stilul etno ( se pare ca toata lumea a luat-o razna cu stilu' asta de muzica ), dar nu mai retin cum o cheama. Ea canta despre \"badea\" si \"mandruta\" si sta cocotata pe Jaguar si alte masini de lux. That sux. Voi ce parere aveti? |
aia care canta etno, videoclipu e filmat intr`o parcare.. si mashinile nu erau chiar cine stie ce: E-class Passaturi jaguaru ala BMW`uri seria 5 si cam toate erau prafuite : in videoclipu lui Delia ala e SL sau clk?
|
eu zic ca e clk :lol: dar nu sunt sigur
|
eu ma gandeam ca e SL ca am vazut numai 2 locuri
|
\"Vot\" si de la mine pentru SL :)`
|
Este mertz SL in videoclipul Deliei!
A si acea \"solista\" de etno probabil ca filma in tarcul de masini a lu taticu care o sustinea financiar :lol: |
in videoclipul Deliei e SL500 cu numar de inamtriculare B-nu mai stiu cat-NGH , NGH = Nicu Gheara iar yaht-ul este al printului de monaco parca sau un print .... oricum nici macar in visele ei cele mai frumoase nu o sa isi poata cumpara asa ceva ...
|
dah exact la asta ma gandeam sio :lol: :lol:
|
Intrebare: ce masina e cea din ultimul videoclip La Familia ? Mie imi pare a fi Opel Ascona ( modelul vechi ).
PS: e super :lol: |
eah... vorbe chiar mi-a placut... shi melodia shi videoclipu...
dintre toate videoclipurile cumashini scumpe... cea mai de cacat serie mi s-a parut aia cu pushtiu ala de vreo 10 ani... cand cu BMW cand cu camionu.... SUUUUUUCKS!!!!!!!!! va placut clipu la de la.... H-Blox... \"the power\", varinata rock, shi \"adicted to base\" avea iar clip tare... |
mie imi place videoclipu de la benny benassi - satisfaction 8)
|
Quote:
|
ESPinoza
mie imi plac fetele din videoclipul lu' Benny benassi
|
shi mie imi plac... da mie imi place mult shi melodia.... :D
|
Whois Benny Benassi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning