Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Mercedes, BMW, Volkswagen şi poate şi Audi ar putea să rateze Salonul de la Tokyo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115900-mercedes-bmw-volkswagen-poate-audi-putea-rateze-salonul-tokyo.html)

Cosmin Arsene 25-03-09 12:21

Mercedes, BMW, Volkswagen şi poate şi Audi ar putea să rateze Salonul de la Tokyo

1 Attachment(s)
Mercedes, BMW, Volkswagen şi poate şi Audi ar putea să nu vină la Salonul Auto de la Tokyo

Producătorii auto din Germania caută o modalitate elegantă de a spune, ce?
Că, de fapt, nu mai pot participa la Salonul Auto de la Tokyo ce se va desfăşura anul acesta între 23 octombrie şi 8 noiembrie.

Conform publicaţiei Automotive News Europe, BMW şi Mercedes-Benz au decis să se retragă de la Salonul cu pricina pentru a reduce costurile, iar Volkswagen împreună cu furnizorul Robert Bosch nu au hotărât încă asupra problemei.
Mai mult decât atât, revista de profil Automobilwoche, scrie că Audi ar fi următorul constructor care ar fi luat aceeaşi decizie, dar nu a făcut-o încă publică.

Producătorii americani Ford, General Motors şi Chrysler au anunţat deja că nu o să fie prezenţi la Tokyo, la fel şi Volvo, Saab, Peugeot, Fiat, Jaguar şi Land Rover.

La un anumit moment dat, organismul care organizează show-ul de la Tokyo, şi-a pus problema anulării Salonului, dar a renunţat la idee.

Se pare deci că evenimentul din Japonia, dacă va avea totuşi loc, va reuni în acelaşi loc numai constructorii asiatici de autovehicule, pierzându-şi astfel alura internaţională. Păcat, nu-i aşa?

lucian1985 25-03-09 13:33

Re: Mercedes, BMW, Volkswagen şi poate şi Audi ar putea să rateze Salonul de la Tokyo

Eu zic ca e mare pacat ca asemenea marci nu vor fi prezente :sad: . Oricum, fiind in Japonia, cei de acolo nu cred ca vor simti prea mult lipsa germanilor.

marius3030 25-03-09 16:23

Re: Mercedes, BMW, Volkswagen şi poate şi Audi ar putea să rateze Salonul de la Tokyo

iar ne intalnim cu criza asta mondiala firar ea sa fie...mare pacat ca unii din cei mai mari constructori din lume nu isi vor etala"pesele" .

johhny 25-03-09 16:28

Gata cu vedetele show-ului...

the_one_and _only 25-03-09 21:33

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2182331)
Gata cu vedetele show-ului...

Pff, te cam inseli, marcile nemtesti rareori au trezit un prea mare interes in Japonia, fiind prea conservatoare din punct de vedere al design-ului, si in urma celor nipone din punct de vedere al inovatilor tehnologice, iar ca show car-uri poate doar BMW concept Gina de anul trecut se ridica la nivelul conceptelor japoneze.:-)

vacaroz 26-03-09 22:30

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2183535)
Pff, te cam inseli, marcile nemtesti rareori au trezit un prea mare interes in Japonia, fiind prea conservatoare din punct de vedere al design-ului, si in urma celor nipone din punct de vedere al inovatilor tehnologice, iar ca show car-uri poate doar BMW concept Gina de anul trecut se ridica la nivelul conceptelor japoneze.:-)

eu stiam k e total invers si nemtii au venit cu mai multe inovatii dar in fine....e clar k la ei acasa orezarii vor lansa ce e mai bun, cum si nemtii fac lafel la ei acasa, si italienii lafel etc

johhny 27-03-09 11:50

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2187052)
eu stiam k e total invers si nemtii au venit cu mai multe inovatii dar in fine....

subscriu...

KillYourSelf 27-03-09 19:31

mare problema cu criza asta :sad:

VBogdan 29-03-09 10:47

din lac in put...pacat

ionut_cluj 30-03-09 14:20

fantastic, ma zvarcolesc in pat la noapte si storc o lacrima.
Nu ma priveste salonul auto de la Tokyo, pentru ca n-am de gand sa-l vizitez, iar mizeria asta de salon din Romania n-o sa-mi simta prezenta pt. ca nu merg sa vad masini incuiate, cu fete roind in jurul lor, fete care n-au idee despre ce masina e vorba.

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning