![]() |
2006 Mazda Kabura Concept
9 Attachment(s)
Engine
Type: Inline-4 Displacement cu in (cc): 122 (1999) Power bhp (kW) at RPM: 150(110) / 6000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 138(187) / 4500 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: 245/35 R19 - 245/35 R20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 158 × 69.4 × 49.9 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. capota transparenta iam iam curbe la caroserie nemaivazute si o latime la cauciucuri ......stopuri frumoase chiar si evacuare very nice si imi plac si cum sunt facute fotografiile cu diferite lentile |
1 Attachment(s)
nu este sportiva dar arata agresiv pt numai 150 de cai si motor de 2 l
|
4 Attachment(s)
Fotografii de la prezentarea din cadrul NAIAS:
|
cam aiurea pus al 3-lea scaun...
|
Asta vreeam si eu sa intreb daca are 3 scaune! aiurea de tot! mai bine puneau o mini bancheta pe mijloc .,,, sau deloc ! pare dragut... dar nu mi-as lua asa ceva :))
|
are doar 3 scaune , adevarat ca aiurea pus dar compenseaza capota transparenta :lol:
|
conceptul este interesant! e ceva nou! agresiv! is frumoase aripilea ale a evazate! :P scaunele alea au un stil ciudat rau! iar locul din spate...e aiurea! motorul.... :? slabutz!
|
Arata destul de super,merge stilul RX-8.
Al treilea scaun...e concept,ce vreti? |
arata destul d bne. nu e ceva obisnuit.au pus 3 scaune probabil sa atraga atentia asupra lui.e mai special
|
:lol: :o da ai dreptate.. al 3`lea scaun e concept :lol: :o pus pe o parte!! chiar ca e concept! 8)
|
sper k acest concept sa fie viitorul rx8,macar la exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning