![]() |
Sti cineva unde pot sabla nite jante?
Sabla=procedeul de a curata ceva (de vopsea )in general tabla prin sularea cu nisip fin
|
sulare sau suflare?
:D eu din cate stiu sablarea ... nu curata ... ramane ceva pe obiectu sablat! |
Este chestia aia cu tunu de nisip nu?Dak da il intreb pe un tovaras de al meu k el stie sigur si iti spun maine,asta in caz k nu iti zice cineva pana maine.Respekt
P.S. Sterge celalalt topic |
Eu din cate stiu SABLAREA se face cu nisip sau cum se face la vapoare cu pietris .. sa cada rugina de pe partile ce stau in apa ... si masina daca vrei sa o sablezi stiam ca se duce dezechipata si cum o duci tu vopsita acolo dupa ce o sablezi ramane tabla cheala .. cade tot de pe ea : rugina , vopsea , etc .. ramane tabla curata exact ca discul de frana ...
Acum de jenti nu stiu ce sa iti zic .. nu am auzit asha ceva si nici nu cred ca se face asha ceva ... in primul rand ca jentile nu se sableaza , si in al 2-lea rand daca vrei sa vopsesti jentile intai le smiregheluiesti bine , le repari zgarieturile cu chit special , le finisezi , le dai cu spritzchit si apio cu vopsea si lac. |
eu vreau sa sablez niste jante nu altceva. Daca stie cineva unde pot face acest lucru sa-mi dea un bip sau un mesaj la 0722641834 sau un mail la [email protected]
tnx [/img] |
avand in vedere ca sablatul nu este o tehnica foarte larg raspandita (nu vei gasi asa usor in buc un atelier care face asta), propun sa folosesti un polizor flex cu o perie de sarma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning