![]() |
Porsche 928 in RO
9 Attachment(s)
Sunt curios cam cate Porsche-uri 928 sunt in Romania.
O sa le tin evidenta si celor neinmatriculate. 1- Porsche 928S 1986 (al meu:D )Bucuresti 2- Porsche 928 cred ca 1979 Bucuresti IDM 3- Porsche 928 model american Bucuresti 4 -Porsche 928 negru care a stat cateva luni parcat undeva pe la Perla Dorobanti 5- Porsche 928 S 1985 Timisoara 6- Porsche 928 GTS Timisoara 7- Porsche 928 Sibiu 8- 9- 10- |
Re: Porsche 928 in RO
1 Attachment(s)
mai este unul negru ..stiu eu de el..pe undeva prin Trafic greu
|
928S cu numere de timi il stiu pe proprietar.
928 GTS ala e superb...il mai vad din cand in cand prin oras prin timi..superba masina ! mai este un 928 in arad la un schrott...zice ala ca il restaureaza..dar de ceva vreme sta in mocirla. |
Ok o sa notez cu litere pe cele neinmatriculate.
A- Porsche 928 Bucuresti (o sa fie al meu cel de-al doilea) B- Porsche 928 Epava neagra Bucuresti Sa vedem ce mai gasim..... |
mai este unul in GHIMBAV
era negru....ma interesez |
Quote:
|
nu cred...dar nu l-am vazut niciodata...cineva mi-a zis ca este unul acolo si cand am fost sa il vad proprietarul a zis ca e noroi in gradina si nu se baga..si sa vin alta data sa il vad.
|
e si in buzau unu maro a mers ceva timp cu numere .de iar cu taxele atunci a fost inmatriculat dar nu stiu exact numaru...merge un batranel excentric cu el...cand mai trec ii trag o poza :D
|
O poza sa avem dovada ca ,,traieste''.
|
C-una bucata si in Pitesti. Din pacate proprietarul tot zice ca o readuce la viata insa au fost numai vorbe. Am inteles ca ar avea cablajul mancat de soricei :)
|
Sa nu uitam si de 928 a lui Xanu
Dar nu il pun la socoteala pana nu avem o poza cu el |
Il asteptam la urmatoarea intalnire :)
|
Asteptam si ceva 928 de vanzare.
|
Dragul meu Chelie:
daca vrei masina calumea si in stare super arunca o privire aici: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...ntry=&zipcode= bafta! |
a fost si unu in hunedoara demult pacat ca nu mai este...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning