![]() |
Audi S6 - primele fotografii oficiale
4 Attachment(s)
Audi S6 - primele fotografii oficiale au fost publicate de cei de la Audi
Cateva detalii: motorul este V10, 5.2 litri, 420 de cai putere si un cuplu de 540 Nm. Ca performante: 5.2 secunde 0-100 km/h si viteza limitata electronic la 250km/h Sistemul Quattro 4wd este distribuit in proportie de 40% puntii fata si 60% spatelui. Rotile au jante de 19 inci si anvelope 265/35. :arrow: |
:shock: :shock: :shock: asta da masina ! super belea!
|
si..la c pretz o iesi p piatza,k si asa vrea tata sa0si schimbe masina :lol:
|
Asta e limuzina!
|
Astept cu mare interes Audi RS6... asta e destul de modeset ca si performante, comparand cu noul RS4, care scoate cam aceeasi putere din motorul de 4.2 V8.
|
Probabil ca e motorul de pe Gallardo cu cilindreea marita la 5200 cmc si puterea scazuta la 420 de cai. Sper ca RS6 va fii biturbo, insa nu cred ca va fii asa. Nu stiu de ce RS4 l-au facut aspirat si au rupt traditia. Probabil ca si RS6 va fii tot aspirat :?
|
Super tare tata , asta da masina !
|
e mai slab k rs4 la performante...si de pret nu stiu..dak e la fel...logic k rs4 are castig de cauza..sper k rs6 sa fie macar turbo....dak nu biturbo...sa aiba si el vreo 500 de cai...sa se bata de la egal cu m5
|
Arata super,dar nu cred ca se poate compara un S6 cu un RS4,ci doar RS4-RS6.
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
photo update :arrow:
|
Re: Audi S6 - primele fotografii oficiale
belea masina dar scoate cam putin pt motorul ala...sa vedem RS-ul
|
ai putea sa fii o idee mai inteligent si sa-ti dai seama ca nu se vrea sa se scoata mai mult
|
citeste cu atentie! nu este scris ca nu se vrea sau nu se poate!
|
Super masina!
RS4 4.2 L 420 CP S6 5.2 L V10 420 CP 1)Voi deduceti de aici ca este cam putin pt motorul asta...poi asa au vrut cei de la Audi pt ca acelasi motor este si pe S8(450 CP)si pe Gallardo(520-530CP) Deci este o chestie de marcheting 2)Motorul de pe RS4 este primul motor audi de pe masinile de serie de turatie mare!!!Obtine puterea la o turatie destul de mare asa ca e logic ca are puterea litrica mare,ca si M3,M5!Motorul de pe S6 obtine puterea la turatii mai normale(ca sa zicem asa:)) Asa nu este tocmai o comparatie ideala!In F1 din 3L V8 se obtin 800-900 CP...insa pe la 19000 de turatii!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning