![]() |
Audi R8 by Wheelsandmore
8 Attachment(s)
Audi R8 by Wheelsandmore
Există o mulţime de companii de tuning care modifică modelul Audi R8, iar Wheelsandmore este una dintre ele. Īnsă, spre deosebire de alţii, germanii de la WAM oferă un pachet de tuning pentru cei care nu mai vor să aştepte noul R8 V10. De ce spunem asta? Este simplu. Pentru 32.500 euro, Wheelsandmore montează un compresor motorului V8 de 4.2 litri, puterea totală a acestuia urcānd pānă la 530 cai putere. Şi dacă vi se pare prea mult, puteţi opta doar pentru recalibrarea ECU (1.700 euro), operaţie ce va creşte puterea de la 420 la 450 cai putere. Şi īncă nu am terminat. Tunerul german oferă şi un sistem performant de frānare cu 8 pistonaşe īn faţă şi 6 īn spate (13.998 euro) dar şi o nouă evacuare (4.800 euro). Desigur, mai puteţi alege noi arcuri (900 euro), o nouă suspensie (3.999 euro) sau o suspensie hidraulică ce poate ridica părţile din faţă şi spate cu pānă la 30 mm (8.949 euro). Īn ceea ce priveşte aspectul exterior, supercarul Audi R8 poate fi echipat cu o prelungire pentru spoilerul faţă şi un difuzor spate. Ambele sunt realizate din fibră de carbon şi vă vor scoate din buzunar nu mai puţin de 5.500 euro. Şi cum o maşină nu este modificată complet daca nu are noi jante, cei de la Wheelsandmore oferă şi aşa ceva. Mai exact, două seturi de jante pe 20 inci īncălţate cu pneuri Dunlop Sport Maxx. Preţul? 9.250 euro, respectiv 9.800 euro. Şi īncă o chestie (şi ultima) de menţinut: preţurile includ atāt TVA-ul, cāt şi instalarea. |
Re: Audi R8 by Wheelsandmore
arata demential si nu suna rau cei 530 cp...
|
cam mari preturile si la cati tuneri are audi gasesti si alte optiuni mai bune...
|
scump domne scump :-P chiar si pentru un posesor de R8 e cam scump:-P
|
nu e rau, dar parca jantele alea nu se asorteaza.ar merge ceva mai finut.parerea mea.in privinta performantelor numai de bine sa le fie....:lol:
|
imi place enorm de mult masina asta..nici nu vreau sa comentez detalii tehnice..ajunge doar sa o privesti:D
|
la ce preturi au...nici vorba!!! auzi la ei, pentru remapare 1700 euro...30 de cai care nici nu se simt...la tcm o faci cu 3-400 euro...
|
cand ai bani pentru R8, 1700 E este ceva minor... Ori cu tuning ori fara tuning arata mortal..
R8 si M6 doua visuri pe roti :) |
Mi se pare destul de scump, dar cine are bani de R8 are bani si de un asemenea kit ;)
|
vreau sa nu-mi placa jantele alea, dar, adevarul ii ca parca functioneaza. destul de bine.
|
elegant :D :peace:
|
1 Attachment(s)
Adica fara sa pun preturile mici la socoteala ( cele in jur de 1000 de euro) tot trece de 160.000.
Cam asta ar fi alternativa, chiar cu un pret mai mic. Hmmmm.....ceva nu e in regula, e atata de mare diferenta...e departe de a putea compara R8-ul cu asa ceva. http://www.shortnews.de/feedback.cfm...o&fbid=2865048 |
Raportul pret calitate mi se pare putin cam exagerat....totusi e un audi nu un ferrari :) oricum destul de buna masina.....performante destul de ridicate insa materialele ce alcatuiesc interiorul sunt destul de slab calitative,cel putin asa mi-au parut mie la primul contact cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning