![]() |
intalnire golf 2
8 Attachment(s)
Attachment 843256
Attachment 843257 Attachment 843258 Attachment 843259 Attachment 843260 Attachment 843261 Attachment 843262 Attachment 843263 cateva poze cu golfurile din SV si IS si rog colegi cu golfurile din imagine daca mai au poze sa le ataseze aici ms |
Re: intalnire golf 2
3 Attachment(s)
si inca un golf singuratic si pierdut printre multime inainte sa ne intalnim cu toti
Attachment 843442 Attachment 843443 Attachment 843444 |
16 Attachment(s)
cei 4 singuratici
|
hai cu comentariile
|
sunt prea frumoase sa mai zica cineva ceva.......................................
|
mai este cineva din sv cu golf 2?care vrea e bine primit in echipa..................e bine sa fim cat mai multi........e bine sa ducem traditia cat mai departe....bogdane ce zici?reusite pozele?
|
da super pozele cu aparatu ese ok dar cu tel cam naspa
|
hai hai cu comm k g2-urile asteapta
|
CRYWOLF daca te bagi aici si vezi pozele salveazale la tine si pune-le tu pe vwforum.ro ca eu nu am habar pe acel forum ms
|
Se face shefe' ;)
|
3 Attachment(s)
pun si eu poza cu golful meu,tot singuratic :D ,era in parcarea de pe beton.daca stiam ca va intalniti toti veneam si eu,da nu ma sunat nimeni:(
|
eu am vaz MIR la expozitie dar nu m-am gandit k esti chear tu, reprezentant la logtuning si m-am certat cu tine pe vwforum. Eu nu inteleg ceva iam dat filmuletu lu Norbi el la postat pe youtube DUBMANIACKS de unde a dat asa repede de el , si RAZVAN credeam k e NORBI de asta m-am legat de el
|
eu nu mam certat cu nimeni :D, miam fost zis doar o parere,si cand am vazut ca se incing spiritele am lasat-o balta,si eu ti-am vazut masina in parcare si mai era inca un golf langa,da nu m-am gandit ca va adunati toti ca veneam si eu.am stat pana la 6-7 la mall.Am stat atunci cu crywolf(inca nici acum nu stiu sigur cum il cheama...sorry).
|
CRYWOLF=Alex daca te-ai intalnit cu Alex el nu ti-a zis k e intalnire?
|
asa..pai eu cand am int cu alex era 6 spre 7 si deja voi cred ca va'ti intalnit,faza e ca pe la 2-3 am zis ca plec acasa si mam razgandit.Am apucat sa ma intalnesc cu bogdan,mircel, si baiatu cu FVP parca.Numa cu tine bogdan(falticeni) nu mam intalnit.Si cu maf am stat vro ora pe acolo la o barfa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning