![]() |
Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp)
Calibra Turbo ZUM asteapta PROVOCARI la Grupa E (201-250 cp) pentru urmatoarele legale din acest an ! Va rog sa postati on-topic si sa mentineti discutiile in limita bunului simt si al fair-play`ului ! Multa bafta si ne vedem la start !
|
Daca tot ai facut tu provocarea in numele lui ... atunci iti spun ca provocarea a fost acceptata de un prieten de-al meu cu o masina de grupa E ... tot turbo. Ce masina .... surpriza !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca au cu multa placere calendaru propus de tine l-am vazut si sper sa nu ratez nici o legala dar pana una alta credeam ca facem o discutie interesanta nu asa sec un rc , s3 si un subaru sa vad niste argumente munca depusa la masini ca asa e mai palpitant uite de exemplu eu sper ca o sa castig pentru ca masina are cipuri lotec phase 2 care teoretic zic ca dau o putere de 286 cai si 415nm si am motoru facut la steimetz in germania kit ambreiaj sachs bujii ngk iridium fise magnecor 8,5 mm debitmetru nou doua pompe benzina bosch regulator de presiune iar masina mea cronometrata ia 0-100k/h in 5,1 sec 0-400m 13,1 doar o data a iesit 12,77 cu integrala scoasa in treapta trei iar pe 400m imi arata kilometraju 190km/h presiunea in turbo aratata de un ceas vdo siemens este de 0,9 si 1,1 pe treapta 1 si 2 iar de la a3a 1,5 cu 1,3bar limita de turatie pe treapta este in treapta 3 de 7800rpm sunt constient totusi ca la aceasta turatie cuplu este aproape nul viteza maxima data de mine este de 275km/h acesti km sunt indicati de kilometraj nu stiu cat sunt de reali cred ca am fost foarte sincer astept ca si ceilalti care zic ca pot depasi performantele astea sa argumenteze pentru ca si eu daca intru la sectiunea cu cele mai rapide subaru spun ca il fac pe cel mai tare dar nu pot nici sa argumentez nici sa apar sa il fac . la ce am zis am ca suport doar cateva masini prin comparatie si cateva poze . cu alte masini am mai facut dar nu am filmat deci nu pot sa argumentez |
Re:
Quote:
singura masina care e la grupa e este seatu ramane de vazut nu il subestimez dar nici nu imi e ca o sa pierd amandoua au integrala bani bagati cu sacu in tuning la calibra mea nu sunt bagati chiar toti de mine mai mult de baiatu de la tg mures |
Re:
Quote:
S3-ul lui Andrei va fi o bomba, iar mpreza lui Bog cred ca sare de 300cp usor. RC-ul meu va munci f bine si o sa vezi, retine cu un F2 pus la punct am dominat 3 ani o clasa pierzand o singura dara si apoi recuperand usor ;a libere. |
Re:
Quote:
Sa sti ca greutatea poate fi un handicap. |
Daca nu ma insel are 1405 kg
|
Prietenul meu va veno tot cu un Opel , tot turbo .
|
Re:
Quote:
iar in ce il priveste pe uga lucrurile sunt clare integrala contra greutate dar in cazul meu este vb de integrala si putere contra greutatii iar daca cineva crede ca va aduce masina de grupa e sa ma bata sa vb mai mult si sa si sustina ca ase e frumos . zic asta pentru ca sunt multe persoane care afirma ca ma bat si au masinile inca stock si isi doresc sa le modifice eu incerc sa raspund in asa fel incat sa nu supar pe nimeni care a muncit la masina mult pentru ca eu pe a mea am luat-0 gata facuta si doar am intretinut ce era pe ea |
Re:
Quote:
www.eds-motorsport.de |
Nu e integrala. Dar nu e nici tractiune fata. Nu o sa fie stock cand te dai tu cu ea. Nu va fi nimic \"tunat\" in Romania . Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru a nu strica surpriza !
|
Re:
Quote:
si opel cu tractiune spate nu stiu care e si la grupa e si tot asa stiu un opel da are tranctiune gen fred si barney :D putina gluma nu strica as vrea daca se poate sa imi zici si mie la ce grupa esti ca sa iti calculez si eu potentiali rivali din craiova la grupa ta ca vad ca tu ai mare grije |
Daca TU nu cunosti Opel cu tractiune spate e problema ta. Mai rau e ca o faci public pe forum si rade lumea ... de tine . Cat despre tuningul acelei masini ... te lesina si STOCK ! Si sincer in afara de un chip ... nu prea are rost sa schimbi nimic la ea . Ca sunt vise umede sau nu ... o sa aflii pe pielea ta. Si DA ... e de grupa E avand 199,x cai . Hai 200. Tot la grupa E se afla. Contracandidatii mei din CR sunt Johny din cate stiu . A mea e la B. Dar ca sa scap de griji poate declar ca am NOS si ma dau la C ! :lol: :lol: :lol:
|
In opinia mea, un Opel Speedster poate schimba multe la grupa E, care are si tractiune spate... :wink:
Insa, modelul de 199.x intra la o grupa mai jos, ma gandesc la modelul de 220CP 0-100 4.7, 970 KG... asta poate intra la E. Ar fi o surpriza placuta sa avem un speedster la legale! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning