![]() |
VDC = Viata De .... foarte tare
Haideti sa va pun cateva link-uri :D
http://www.viatadecacat.net/vdc.php?vdc=5949 http://www.viatadecacat.net/vdc.php?vdc=5948 http://www.viatadecacat.net/vdc.php?vdc=5947 Or fi si oameni suparati pe acolo, dar unii sunt incredibili :lol: :))))) PS:Povestea din primul link, ce a prostit-o ala :)))) |
Re: VDC = Viata De .... foarte tare
Super povestile iar comentariile sunt si mai super:lol:
''ai bagat 3 pixuri''? ''trebuia sa incerci cu marker'' Prea tare...Eagle ce ai cautat de ai ajuns pe site-ul ala?:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
The reason, e in lista mea :lol:
|
"un 3 pixuri? un pix..3 pixuri..un 3 pixuri..ah la naiba ca nu ma prindeam!" :lol::lol::lol:
|
|
Bestial site-u :lol::lol::lol:
va rog sa ma ajutati,sunt intro situatie foarte frustranta si aceasta e singura cale prin care pot sa cer sfaturi fara sa fiu judecata direct...Aseara prietenul meu a plecat foarte rapid dupa ce a primit un telefon.Problema e ca eram foarte incalzita..si mam simtit foarte rau ca nu am putut sa facem sex.Apoi am ramas singura si numai la asta ma gandeam..Usor.usor..am inceput sa ma joc cu zona intima...iar de aici vine partea ciudata.Am vazut pe noptiera un creion...si in starea in care eram..lam luat si am inceput sal introduc...partea proasta e ca am intrcut masuta si lam impins prea tare,am fortat asa de rau ca mia intrat in uter fara sa mia pot sal scot...am tot incercat o ora dar fara succes.apoi mam culcat crezand ca o sa iasa singur a doua zi..iarasi nu sa intamplat..sunt disperata.. Hahahahahahaha :lol::lol::lol::lol: |
am ras de m-am prapadit :lol::lol::lol:
muhahahaha :lol::lol:...eu tot le inteleg pe alea,nu or avea si ei maturi d'alea romanesti ? :lol:,,cu coada de lemn ? :lol:...ca alea nu cred ca s-ar bloca :lol::lol: |
wtf :|:|:| =)) =)) =)) sunt pe jos de ras :)) :)) :)) numai pot :))))))))))))))
|
|
:lol::lol::lol::lol: emotii frate =))))
Ce parfum interesant ai.... Dihor ?nu...KKshanell :lol::lol::lol: |
Aseara, my f*ck girlfriend, mi-a propus un menage-a trois, impreuna cu ea si prietena ei cea mai buna(si aia cam tarfulitza, cu baietei de bani
gata...).Eu am refuzat pe motiv ca...TREBUIE SA FAC LEVEL 70 LA Word of Warcraft.Am 16 ani si probabil ca ar fi fost cea mai interesanta experienta din intreaga mea adolescenta.Ele doua aveau 21/22 ani, si recunosc, sunt un tampit! V.D.C. =))=))=))=)) Vaaaaaaiiiiiiiiiiii ce nebuni, aia chiar vorbesc serios? inca una Salut. Ma mai tineti minte? Sunt fata aceea care se plangea ca e grasa. Ei bine, am postat acum cateva ore dar, trebuie sa scriu ce s-a intamplat acum 10 minute. Am mers ca de obicei sa cumpar doua doze de coca-cola de la magazinul din colt si cand sa ies in strada, un cocalar a strigat in gura mare "fugiti! scroafa va da paduchi!". Am vrut sa ma arunc in fata autobuzului, dar o femeie din blocul meu ce era in spatele meu m-a oprit. Imi venea sa intru in pamant de rusine. Am venit acasa plangand. Asta nu e tot... in casa m-astepta presupusa cea mai buna prietena care acum mi-a zis ca nu mai poate fi prietena cu mine pt. ca eu sunt o persoana mai "tocilara" si ea vrea sa isi pastreze reputetia. Mi-am dat seama ca e o cur..a, si am trecut peste faptul ca si-a pus poze dezbracata pe hi5 si alte prostii pe care le-a facut. WTF? atatea evenimente DC in 10 minute. Nu mai spun ca ea m-a pus sa imi fac poza la fund vrand sa isi bata joc de mine si sa imi pun poza pe hi5. Toata scoala isi batea joc de mine. Si ce daca sunt grasa? Am bani cu sacii si o familie cu care fac ce vreau eu. Cred ca cei de la scoala nu rad si isi bat joc de mine pt. ca-s grasa, ci pentru ca sunt invidiosi ca am bani si masini de lux. VDC, nu mai suport... |
Mai mult ca sigur unele sunt la caterinca...Daca nu ... generatia asta de 14-16 ani e retarda rau :lol:
|
las-o dreacu de treaba.. ala avea diaree si in 5 minute trebuia sa se intalneasca cu gagicasa.. dar el statea pe net sa scrie prin ce trece.. sunt la misto puse..
|
:))) mortale :))
|
:)))) doamne.. ce am mai ras :))) sa mor eu cum naiba sa iti povestesti dinastea pe net :))) unele sigur is fake :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning