![]() |
Debut fulminant de sezon pentru Manu Mihalache
1 Attachment(s)
Condiţiile meteo sub care s-a desfăşurat raliul au fost dintre cele mai dificile pentru cele 52 de echipaje care au urcat sâmbătă dimineaţa pe rampa de start. Aceasta pentru că în noaptea de dinaintea competiţiei a nins şi s-a depus un strat consistent de zăpadă pe drumurile din jurul Braşovului, care urmau să fie parcurse contra-cronometru de către piloţi. Chiar dacă organizatorul “Tess Rally” a colaborat excelent cu autorităţile locale pentru deszăpezirea traseului, suprafaţa de concurs a rămas alunecoasă, făcând foarte dificilă alegerea unor pneuri care să intre rapid în temperatura optimă de funcţionare şi să asigure o aderenţă constantă pe tot parcursul probelor speciale. După primele două probe speciale de sâmbătă dimineaţa, Manu Mihalache se afla foarte aproape de liderul raliului, în urma unor evoluţii care i-au permis să înregistreze timpi foarte competitivi. Însă o alegere mai puţin inspirată a pneurilor pentru următoarea buclă de trei probe speciale l-a îndepărtat pe braşovean de perspectiva victoriei. În ultima zi de concurs, Manu şi Jancsi au abordat probele-maraton “Babarunca” şi “Cheia” cu gândul de a-şi consolida locul al treilea pe care îl ocupau în clasamentul general. Lucru pe care l-au făcut cu brio, reuşind amândoi un record personal în raliul de acasă. Manu Mihalache apreciază rezultatul din weekend-ul trecut ca pe unul dintre cele mai valoroase din cariera sa de pilot: “Este o imensă satisfacţie sportivă pentru mine şi Jancsi faptul că am terminat pe podiumul de premiere acest raliu foarte dificil. Un bonus pentru noi a fost susţinerea venită din partea publicului, iar după reacţia celor de pe margine, cred că le-am oferit un spectacol frumos pe super-speciala “Magnolia” din Braşov. Maşina noastră s-a comportat excelent – lucru care îmi dă speranţe la un sezon mai bun decât 2008. Îl felicit pe Vali Porcişteanu pentru prima lui victorie în CNR, pentru că a dovedit talent şi mult profesionalism în pregătirea acestei etape”. Echipajul braşovean le mulţumeşte partenerilor care susţin participarea bolidului Mitsubishi Lancer Evo IX cu numărul de concurs 6 în acest sezon, anume D.O. Security, KADNA, C&V Water, BFGoodrich, ProFM, Kraftwerk, Gaetmo Motorsport şi Restaurantul “La Nelu”. |
Re: Debut fulminant de sezon pentru Manu Mihalache
cel mai mult din postul asta imi place ... masina :D :))
|
sa o vezi in actiune , atunci sa vezi ce-ti place..Manu e unul din cei mai spectaculosi piloti de raliu si ofera show la fiecare raliu la care participa!
|
Un om care stie sa stapaneasca masina foarte bine pe virasje si la viteze mari, lucru care ii aduce de multe ori un loc pe podium
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning