![]() |
NISSAN APRIO !
15 Attachment(s)
Cunoasteti NISSAN APRIO ?
Daca nu, e cazul sa-l cunoasteti ! Cred ca comentarii..........."supliment de viteza" nu-si mai au rostul :D |
Re: NISSAN APRIO !
Se petreg lucruri din ce in ce mai bizare... Dar oricum...voi ziceati ca e Logan masina urata. Celor de la Nissan le-a placut :)
(stiu...e hidoasa...nush ce a fost in capul lor) |
Acu ca general Motors e falit, nu m-as mira sa mai vad si loganu sub nume de CAMARO si sandero ca FIREBIRD :D :D :D :D
Daca o mai vad si pe asta, cred ca dau īn bīlbīiala de rīs dar rīs de bun augur |
mie nu mi se pare nimic ciudat aici...nissan si renault au o baza comuna si deci....iata de unde nissan pario :) pur si simplu un logan sub alta sigla
|
Da,dar toata lumea spune despre Dacia Logan ca e o masina hidoasa. Eu am Dacia Logan,si nu afirm ca e vreo frumusete. Dar atunci cand afirmi ca e o masina urata,nu e tocmai bine sa preiei proiectul.
|
Mai baieti, masina asta exista de un an minim, chiar era anunt si aici pe 4Tuning :D
|
Anunt la vanzare nu cred ca a fost pus,din moment ce masina a fost facuta pentru Mexic. Nu cred ca se gasea vre-unu care sa isi ia Nissan Aprio din Mexic,doar ca sa nu isi ia Dacia Logan din Romania. E ilogic !
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/52614-vi-pare-cunoscut-modelul-nissan.html |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning