![]() |
Machetele mele - 2Peu's Exotics
2 Attachment(s)
Salut,
M-am hotarat sa va prezint si eu colectia mea. Colectionez doar Ferrari-uri la scara 1:24.Aproape fiecare macheta are povestea ei.Nu voi renunta la ele vreodata,pentru ca sunt mare fan Ferrari si cat de curand sper sa reusesc sa achizitionez niste modele Ferrrari adevarate,depinde de suma de care am sa dispun. Cam astea ar fii minimodelele mele Ferrari de pana acum la scara 1:24 (17 la numar): Ferrari 250 Testa Rossa - Bburago Ferrari 250 GTO (1962) - Bburago Ferrari 275 GTB 4 (1966) - Bburago Ferrari 250 LM - Bburago Ferrari 512 BB - Bburago Ferrari 308 GTB - Bburago Ferrari GTO (1984) - Bburago Ferrari Testarossa (1984) - Bburago Ferrari 348 TB (1989) - Bburago Ferrari 456 GT (1992) - Bburago Ferrari 550 Maranello (1996) - Bburago Ferrari F40 (1987) - Bburago Ferrari F50 (1995) - Bburago Ferrari F50 Hard-Top - Maisto Ferrari F430 - Maisto Ferrari Enzo - Maisto Ferrari F310 - Bburago |
Re: Machetele mele - 2Peu's Exotics
Multumesc,momentan caut sa reintegesc familia cu inca 5 modele,3 Bburago si 2 Maisto si pe urma ce am sa mai gasesc , preferabil fara kituri.Si mai vreau sa cumpar inca 3 modele sa le schimb pe cele pe care le am,deranjandu-ma culoarea (2 galbene si 1 albastru:evil:)8)
|
Bun venit! Asteptam prezentarile! :)
O mini-colectie foarte frumoasa! :oops: Felicitari! 8) |
Multumesc Razvane pentru aprecieri si sper sa le pot prezenta,dar momentan e cam greu,camera e stricata si sa iau alta si incep sa le prezint.
|
foarte frumoasa colectie!!
le am si eu pe toate bafta si asteptam prezentarea |
ohh colectie super de machete 1/24 ferrari ..mai vreau detalii mai prezinta ceva
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning