![]() |
vw passat variant tuning
1 Attachment(s)
salut legat de forumul asta cer si io cateva pareri cum arata masinuta ea un vw passat variant cu blitzuri ..:-) https://www.youtube.com/watch?v=4K_l1BEH1vw
|
Re: vw passat variant tuning
2 Attachment(s)
cateva poze
|
campion la masini stoc...parerea mea
|
nu este chiar original eu nu cred ca tuning inseamana sa neaparat sa iti modifici spoilerele la maxim...inseamna sa iti faci masina sa arate mai bn si un pic alfel decat cum a iesit din fabrica , io asta cred ca se numeste tuning de bun gust si masina asta este inca in lucru dar se lucreza incet ptr ca e criza :}
|
pai normal ca nu inseamna sa pui spoilere modificate la maxim insa eu nu vad nimic modificat la tine deci tot la nivelul de stoc ramane :)
|
eu zic ca masina ta e deocamdata stoc si nu se poate numi tuning...
|
3 Attachment(s)
Pt inceput ai putea sa iei un set de jante,o folie si sa o lasi mai aproape de strazi si ar fi ok.Atasez ceva poze cu VW variant sa iti faci o idee;).Bafta in continuare
|
dap super pozele si asa am si de gand o folie pe geamuri cat de curand ms ptr ideei
|
SALUT
AM UN VW PASSAT 2003 1.9 TDI , 131 CP , SI AS VREA SAL "ARANJEZ" UN PIC ..... UN PIC EXTERIORU SI UN PIC SUB CAPOTA / NU AM NICI CEA MAI MICA IDEE UNDE SAU CE AR TREBUI SA FAC .... AS VREA PUTIN AJUTOR DACA SE POATE DE PESTE TOT SAMI FAC NISTE IDEI SI LA PRETURI .. MULTUMESC |
salut poi cel mai usor mod de ati mari puterea este un chip si ajungi la 161 cp dar am auzit ca este cip de iti mareste puterea la motorizarea asta cu 131cp de ajungi la 180 cp nu sunt sigur dar o sa ma interesez.............iar la exterior dupa parerea mea nu prea ai foarte mult de schimbat decat daca vrei un tuning exagerat ...iar pretul este in functie de firma , de unde il cumperi ptr ca nu sunt foarte scumpe..spor la treaba
|
daca pui un bec nu inseamna ca ai tunat o masina , eventual poti spune ca ai facut putina lumina. Ai grija cu permisul frate
|
frate sincer imi pare rau acum ca am postat la tuning acum asta e permis oricum nu mai am e suspendat accident pe trecere de pietoni ...............
|
4 Attachment(s)
necesita putina reconditionare...
|
sa o luam treptat
1. Ai gresit sectiunea, trebuie sa pui la masina mea VW 2. Masina ta nu e "tunata" masina ta e cum a iesit ea din fabrica doar ca are 2 becuri in plus 3.eu ma mir ca nu s-a luat nimeni de tine pentru blitzurile alea 4. ai putea sa faci ceva frumos din ea, ti s-au pus poze poti sa te inspiri, niste arcuri sport si niste jante si se schimba total masina 5. cat ai permisul suspendat? intre timp ai avea timp ca masina banuiesc ca sta degeaba, sa o mai bibilesti, daca ai lovit ceva/pe cineva si ai farurile sparte poti sa iti iei ceva de tuning, negre, pe alb ar da foarte bine, ai putea sa ii inegresti macar stopurile sau sa ii cumperi altele negre |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning