![]() |
E36 -pisica mea
8 Attachment(s)
salut sunt cosmin mandrul posesor al unui bmw 318 tds coupe cu mici modificari la mecanica asa cel putin zice fostul propietar
anul 1999 luna a 8 a cica ar fi ultimele modele de pisica kilometrii reali 180000 am luato la 145500 rulata mai mult in italia dotari airbag sofer si pasager ac full electric oglinzi de m3 frane pe discuri toate ventilate daca stau sa pun toate dotarile nu imi ajunge acest thread am puso cu scopul de a primi cateva pareri si sugestii in legatura cu ce s putea sa ii fac la exterior astept parerile numai celor care au restul sa se abtina |
Re: pisica mea
s-o conduci cu placere, este chiar frumoasa.
(parerea mea) legat de modificari la exterior: -bara fatza si spate de M, ca praguri are -suspensie sport (ar arata mai bine mai lasata) -folie pe geamuri -pleoape multa bafta ;) |
multumesc frumos! pt apreciere! o sa ma apuc de ea la vara si o sa ii fac cate ceva ca acma nu e vremea si nici finantarea! dar o sa ti cont de sfaturile tale
|
frumos pisicu, am avut si eu exact acelasi model, din 1997, si era albastru inchis
modificari de efect ce iti recomand ar fi - alte jante, ceva cu buza ( azev, sau keskin)..parerea me e ca modifica 80% din aspectul unei masini o pereche de jante adecvate - folie...dar omologata, altfel deschizi geamurile si iarna cand treci pe langa filtre :D - eu aveam stopurile facute cu spray negru, special pentru asta, dar am vazut la un coleg de forum ca are folie inchisa la culoare, special pentru asa ceva ( daca te intereseaza cauta threadul cu seatul lui xelnaga -parca ar trebui lasata putin de fund..dar fara improvizatii de genul taiat arcuri ;) p.s. ai fost pe la munte cu ea? ma refer la urcat dealuri mai abrupte...mie imi arata instantanee de 36 % :D ..in schimb am venit odata de la bucuresti, ramasesem fara motorina, si am mers in spatele unui tir cu 90km /h , indica consumul de 2.3 % :D |
Ai volan ca al meu, e cel mai tare de pe E36. Compactele mi se par urate. Ma bucur ca esti sincer si ca nu ne-ai mai mintit ca ai motor de 3500 turbo diesel de M (inventia lu FXF).
Ia uitati fratilor ce am gasit : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=22 , Ce explicatie ne dai FXF-ule referitor la link-ul meu? |
Re: E36 -pisica mea
in schimb, 325-ul asta tds e compact toata ziua, in nici un caz coupe ;)
|
Quote:
Compactele sunt si coupe. Nu stiu daca exista compacte in 4 usi. Aaa, si e 318tds, uita-te la poza cu motorul si vei vedea ca e in 4 pistoane. |
1 Attachment(s)
un vt ce parere aveti?? cu timpul se va face app vreau sa stiu ce model de jante sunt cele folosite in vt ca am uitat s ail intreb pe cel care la facut! cu se numesc tot multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning