![]() |
Machetele mele - dimitri
Salut,
M-am hotarat sa va prezint si eu colectia mea. Colectionez doar Ferrari-uri de mai multi ani. Am inceput cu micile Bburago la 1/43 pe care le-am adunat pe toate, apoi colectia Shell deasemenea completa. Odata cu trecerea timpului am trecut la cele 1/24 din care am cateva si acum 1/18. Ca la toata lumea fiecare macheta are povestea ei, unele luate in perioade mai tulburi, financiar vorbind. Din acest motiv nu cred ca voi putea sa vand vreuna vreodata.... Cam astea ar fi pana acum: 1/24 Ferrari 512 BB - Bburago Ferrari 250 LM - Bburago Ferrari 348 TB - Bburago Ferrari 456 GT - Bburago Ferrari 599 GTB - Maisto Ferrari F430 - Maisto Ferrari F50 Hard Top - Bburago Ferrari F50 Roadster - Bburago Ferrari Enzo - Maisto Ferrari F355 Berlinetta - Maisto 1/18 Ferrari 550 Barchetta - HotWheels Ferrari GTO ( 1984 ) - Bburago Ferrari GTO ( 1962 ) - Bburago Ferrari 365GT4/BB ( 1973 ) - Kyosho Ferrari 250 Testa Rossa ( 1958 ) - Maisto (shell) Ferrari 365 GTB/4 ( 1968 ) - HotWheels Ferrari Mondial 8 - HotWheels Elite Ferrari 550 Maranello - Bburago Ferrari 360 Modena - HotWheels Ferrari F355 Spider - HotWheels Ferrari 575 GTZ Zagato - HotWheels Ferrari F40 - Bburago Ferrari F50 - Maisto Ferrari 612 Scaglietti - HotWheels |
Re: Machetele mele - Dimitri (only Ferrari)
Bun venit! Asteptam poze! Chiar sunt curios...mai e cineva pe forum numai cu Ferrari! :)
|
Bine ai venit! Si eu sunt mare fan Ferrari. Abia astept sa vad modelul Mondial 8.
|
Interesanta colectie si eu am o colectie de circa 17 modele ferrari 1:24 bafta si astept sa le vad prezentate pe a tale in specia F355 Berlinetta 1:24 de la Maisto,eu sincer nu am vazut decat Spyder
|
6 Attachment(s)
Se mai adauga
1/18 Ferrari Enzo - Hotwheels Elite (Rare Collection) Editie Limitata 5000 de bucati |
Bine ai venit.Esti un adevarat Ferrari fan.Si eu am 28 machete Ferrari 1/18.
Click aici! https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/109495-ferrari-1-18-a.html |
Re: Machetele mele - Dimitri
6 Attachment(s)
A mai venit
1/18 Ferrari 456 GT - Bburago Am fost uimit cat de bine este lucrata. Bburago chiar facea machete odata.... |
Te rog daca poati sa prezinti Ferrari F355 Berlinetta - Maisto,ca sunt interesat de asa ceva si vreau sa il vad cum arata.
|
Foarte frumoasa poza cu "scara magarului"!
|
De ce are Enzo acoperisul galben???
Adica inteleg faptul ca modelul real face parte dintr-o colectie privata dar totusi de ce l-a vrut proprietarul cu acoperis galben??? |
Asteptam restul machetelor,oricum reusita colectie de Ferrari,bravo tie:D:lol:
|
Quote:
|
vrem mai multe poze
imi place enzo-ul dar nu prea arata bine cu plafonul rosu |
8 Attachment(s)
Si ...