![]() |
Sony Xplod XS-F1326SE
Salutare...as vrea sa achizitionez 2 boxe Sony Xplod XS-F1326SE
As vrea sa stiu cum se aud...daca au ceva bass... vreau sa schimb boxele vechi fara pic de bass.... Tip: 2 cai coaxial Diametru boxe (mm): 130 Putere de intrare (W): 35 Putere muzicala (W): 120 Impedanta (ohm): 4 Raspuns in frecventa (Hz): 60 - 23000 Sensibilitate (dB): 86 Diafragama: PEN (polietilen-naftalat) Subwoofer Material diafragma: HOP Material magnet: Ferita Tip diafragma: Con din fibra aramida Medii Material diafragma: PEN (polietilen-naftalat) Material magnet: Neodim Tip diafragma: B.D. Diametru (mm): 35 http://sp.sony-europe.com/media/64/31800 |
Re: Sony Xplod XS-F1326SE
ti.ai luat aceste boxe? pentru ca vreau si eu sa imi iau, doar ca pe 16,5 cm diametrul.
|
@XtreZz, ai pm
cat despre sony, puteti trece peste brandul acesta... |
dc zici sa trecem peste acest brand? la ce te referi?
|
calitate indoielnica
|
la boxe sau cd-playere?
|
Quote:
Am avut si player, difuzoare si subwoofer Sony si tocmai pentru ca nu am luat in considerare sfatul unora am pierdut ceva bani si timp din cauza lor. De player nu pot sa zic ca nu am fost multumit dar in schimb subwoofer-ul si difuzoarele sunt niste pocnitori infecte, de asta mi-am dat seama dupa ce am ascultat si altceva in afara de Sony, Magnat, LG etc... Informeaza-te si ai sa vezi ca nu este deloc laudata firma Sony, de catre nimeni, si cand ma refer sa te informezi asta nu inseamna sa te duci la Carrefour sa intrebi pe cineva de acolo ci de pe forum de aici : https://forum.4tuning.ro/389-difuzoar...omponente.html Toate cele bune! |
Nici eu nu recomand Sony.
Am avut difuzoare pe componente si pe 13 si pe 16.5 si in 4 luni mi s-au stricat si am pierdut 700 lei cat am dat pe ele. PLus ca la fel m-au sfatuit si pe mine altii sa nu-mi iau Sony si nu am ascultat, gandindu-ma ca ce-mi cumpara eu sunt varf de gama si nu or fi la fel ca toate pocnitorile, insa m-am inselat. Acum am Helix si nu exista termen de comparatie intre ele si Sony...au 10 clase peste. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning