Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Idei tuning pentru Dacia 1300 (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/114781-idei-tuning-dacia-1300-a.html)

mmariuss 18-03-09 12:31

Idei tuning pentru Dacia 1300

Salut,
Recent mi-am achizitionat o dacia 1300 si vreau sa ii fac cateva modificari in ceea ce priveste, motorizarea, design-ul si interiorul. :rolleyes2

Ce imi recomandati?(motor,cutie,articole tuning, tip culoare,etc)

PS: Daca este cineva din Ploiesti care se pricepe si vrea sa ma ajute....

crazyfornova 18-03-09 13:56

Re: Idei tuning pentru Dacia 1300

sunt o gramada de posibilitati...:) numai sa ai bani...si sa vrei sa ii investesti;) :!:

mmariuss 18-03-09 15:39

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2160132)
sunt o gramada de posibilitati...:) numai sa ai bani...si sa vrei sa ii investesti;) :!:

Toata lumea stie asta! Dar sunt nou in domeniu si nu prea le am... de asta cer ajutor la profesionsti :)

crazyfornova 18-03-09 16:20

cu atat mai bn ca nu o sa te ajute nimeni ca lumea de pe aici nu prea sta la discutii daca nu stii ceva despre masini....da daca vrei te pot ajuta sa alcatuiesti o lista .cu ce poti face;) :rolleyes2

aleyx_oltcit 18-03-09 16:32

idea e sa nu te apuci sa pui eleroane si spoilere pe ea..parerea mea...este sa faci interiorul ...sa te simti bine ...si cum stie toata lumea flanse de la 3 la 4 prezoane si jante :D ...de motor nu stiu ce sa zic (oricum daca zic ceva sar toti ca am 18 ani si nu stiu nimic....cam asta se intampla) bafta ...dar pune poze

mmariuss 18-03-09 16:34

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2160561)
cu atat mai bn ca nu o sa te ajute nimeni ca lumea de pe aici nu prea sta la discutii daca nu stii ceva despre masini....da daca vrei te pot ajuta sa alcatuiesti o lista .cu ce poti face;) :rolleyes2

Din fericire, mai exista si oameni care ofera o mana de ajutor, nepriceputilor!:-P

Ok astept lista ta:)
Tin sa te anunt ca momentan am un buget de 3000ron :!: Nu`s chiar asa avut.

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2160586)
idea e sa nu te apuci sa pui eleroane si spoilere pe ea..parerea mea...este sa faci interiorul ...sa te simti bine ...si cum stie toata lumea flanse de la 3 la 4 prezoane si jante :D ...de motor nu stiu ce sa zic (oricum daca zic ceva sar toti ca am 18 ani si nu stiu nimic....cam asta se intampla) bafta ...dar pune poze

In interior am un bord de CN3, deocamdata. As vrea sa ii mai schimb canapelele(sunt praf) si volanul .

Momentan eleroane si alte alea nu o sa pun pe ea pt ca trebuie sa investesc in vopsea si alte accesorii de interior.

PS: Nu conteaza daca esti mic, daca te pricepi un pic.:lol:

aleyx_oltcit 18-03-09 16:46

de exemplu gasesti flanse cam la 100 euro maxim ...si pentru jante intra la bazar la sectiunea jante si anvelope....gasesti un set cam la 200 euro depinde de preferinte ...o vopsea in 2 culori ..sau cu folie ca asa e acum costa cam 150 lei ...un sistem audio care te ajunge cam 250 euro depinde de preferinte si aici ....si daca vrei ceva special uitate aici https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/60014-dacii-modificate-poze-comentarii.html

crazyfornova 18-03-09 16:54

ai mes ?:D baga idu..;) si trimitemi-l pe PM:) sa iti zic acolo;) si iti arat si poze:rolleyes2

mmariuss 18-03-09 16:57

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2160639)
de exemplu gasesti flanse cam la 100 euro maxim ...si pentru jante intra la bazar la sectiunea jante si anvelope....gasesti un set cam la 200 euro depinde de preferinte ...o vopsea in 2 culori ..sau cu folie ca asa e acum costa cam 150 lei ...un sistem audio care te ajunge cam 250 euro depinde de preferinte si aici ....si daca vrei ceva special uitate aici https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=60014

Hmmm ... care este cea mai mare dimensiune de jante pe care le pot monta pe ea? 14? sau este cam mare?

Sistemu` audio il am deja... am si pe cnv care o sa mi-o vopseasca.
Cat despre jante, am vazut la Eka Trust in Ploiesti unele calumea, sunt pe 13.

aleyx_oltcit 18-03-09 17:25

merg si 14 ..am intrebat pe cineva...nu dupa mintea mea

RobertRFG 18-03-09 18:44

merg si 14 dar depinde de J de ET......poti sa faci multe cu o dacie dar bani si timp sa ai....
depinde pe ce ai vrea sa te axezi(motor,exterior,interior,cate putin din toate)

flocea_ro_ab 19-03-09 16:47

daca ne pui niste poze poate te ajutam mai mult. un sfat: fa-o cat mai curata si placuta ochiului, poti incerca un motor 1.6 turbo, dar asta impune suspenisi, caroserie refacuta, intarita.. etc.

kamikaze_ph 19-03-09 18:30

Quote:

Originally Posted by mmariuss (Post 2159830)
Salut,
Recent mi-am achizitionat o dacia 1300 si vreau sa ii fac cateva modificari in ceea ce priveste, motorizarea, design-ul si interiorul. :rolleyes2

Ce imi recomandati?(motor,cutie,articole tuning, tip culoare,etc)

PS: Daca este cineva din Ploiesti care se pricepe si vrea sa ma ajute....

Te ajut cu cea mai mare placere daca vrei, baga id meu mafia_ploiesteana si vb acolo, bafta

mmariuss 20-03-09 00:57

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2164354)
daca ne pui niste poze poate te ajutam mai mult. un sfat: fa-o cat mai curata si placuta ochiului, poti incerca un motor 1.6 turbo, dar asta impune suspenisi, caroserie refacuta, intarita.. etc.

Zilele astea am sa ii fac niste poze , momentan nu am nici una!

Merci pentru sfaturi:)

PS: Cu ITPu si cu Politia cum fac?:oops:

tomita 21-03-09 21:28

2 Attachment(s)
LA PARTEA DE EXTERIOR:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning