![]() |
Idei tuning pentru Dacia 1300
Salut,
Recent mi-am achizitionat o dacia 1300 si vreau sa ii fac cateva modificari in ceea ce priveste, motorizarea, design-ul si interiorul. :rolleyes2 Ce imi recomandati?(motor,cutie,articole tuning, tip culoare,etc) PS: Daca este cineva din Ploiesti care se pricepe si vrea sa ma ajute.... |
Re: Idei tuning pentru Dacia 1300
sunt o gramada de posibilitati...:) numai sa ai bani...si sa vrei sa ii investesti;) :!:
|
Quote:
|
cu atat mai bn ca nu o sa te ajute nimeni ca lumea de pe aici nu prea sta la discutii daca nu stii ceva despre masini....da daca vrei te pot ajuta sa alcatuiesti o lista .cu ce poti face;) :rolleyes2
|
idea e sa nu te apuci sa pui eleroane si spoilere pe ea..parerea mea...este sa faci interiorul ...sa te simti bine ...si cum stie toata lumea flanse de la 3 la 4 prezoane si jante :D ...de motor nu stiu ce sa zic (oricum daca zic ceva sar toti ca am 18 ani si nu stiu nimic....cam asta se intampla) bafta ...dar pune poze
|
Quote:
Ok astept lista ta:) Tin sa te anunt ca momentan am un buget de 3000ron :!: Nu`s chiar asa avut. Quote:
In interior am un bord de CN3, deocamdata. As vrea sa ii mai schimb canapelele(sunt praf) si volanul . Momentan eleroane si alte alea nu o sa pun pe ea pt ca trebuie sa investesc in vopsea si alte accesorii de interior. PS: Nu conteaza daca esti mic, daca te pricepi un pic.:lol: |
de exemplu gasesti flanse cam la 100 euro maxim ...si pentru jante intra la bazar la sectiunea jante si anvelope....gasesti un set cam la 200 euro depinde de preferinte ...o vopsea in 2 culori ..sau cu folie ca asa e acum costa cam 150 lei ...un sistem audio care te ajunge cam 250 euro depinde de preferinte si aici ....si daca vrei ceva special uitate aici https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/60014-dacii-modificate-poze-comentarii.html
|
ai mes ?:D baga idu..;) si trimitemi-l pe PM:) sa iti zic acolo;) si iti arat si poze:rolleyes2
|
Quote:
Sistemu` audio il am deja... am si pe cnv care o sa mi-o vopseasca. Cat despre jante, am vazut la Eka Trust in Ploiesti unele calumea, sunt pe 13. |
merg si 14 ..am intrebat pe cineva...nu dupa mintea mea
|
merg si 14 dar depinde de J de ET......poti sa faci multe cu o dacie dar bani si timp sa ai....
depinde pe ce ai vrea sa te axezi(motor,exterior,interior,cate putin din toate) |
daca ne pui niste poze poate te ajutam mai mult. un sfat: fa-o cat mai curata si placuta ochiului, poti incerca un motor 1.6 turbo, dar asta impune suspenisi, caroserie refacuta, intarita.. etc.
|
Quote:
|
Quote:
Zilele astea am sa ii fac niste poze , momentan nu am nici una! Merci pentru sfaturi:) PS: Cu ITPu si cu Politia cum fac?:oops: |
2 Attachment(s)
LA PARTEA DE EXTERIOR:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning