Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Porsche lansează Carrera 4S Pon Edition (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/114766-porsche-lanseaza-carrera-4s-pon-edition.html)

boy_wonder 18-03-09 11:41

Porsche lansează Carrera 4S Pon Edition

4 Attachment(s)
Doar pentru Olanda

Pon Porsche Import este primul importator al modelelor constructorului din Stuttgart iar anul acesta īmplineşte 60 de ani de activitate. Un prilej numai bun pentru lansarea unei ediţii limitate.

Denumită Pon Edition, noua ediţie are la bază versiunea cu facelift a modelului Carrera 4S şi vine vopsită la exterior īn "diamond black", şi cu piele de culoare neagră la interior. Īn plus, Carrera 4S Pon Edition beneficiază şi de un nou sistem de evacuare, o serie de logo-uri la interior, īn timp ce pe capota motorului este inscripţionată denumirea PORSCHE, şi nu numele modelului.

Noul Porsche Carrera 4S Pon Edition va fi fabricat īn doar 15 exemplare şi va fi disponibil atāt īn versiunea Coupe (172.911 euro), cāt şi īn versiunea Cabriolet (188.261 euro).

bibi_x 18-03-09 11:56

Re: Porsche lansează Carrera 4S Pon Edition

le iau io pe toate..le fac taxiuri

allexutzzu 18-03-09 13:24

Quote:

Originally Posted by bibi_x (Post 2159721)

sau mai bine maxi-taxi :lol:

ionut_cluj 18-03-09 13:46

are si leduri...Porsche Cocalaria

TheReaper 18-03-09 14:50

nu inteleg ce va deranjeaza atat de mult prezenta ledurilor...de parca asta ar fi un impediment in achizitionarea unei masini.
in afara de cayenne care dupa parerea mea a fost mult prea comercializat sa mai prezinte un interes, mai ales acum ca scot motorul diesel, am un respect deosebit pentru restul claselor.

moartea16 18-03-09 15:00

de acord cu "TheReaper" ledurile sunt un accesoriu frumos unora le place nu vad de ce var deranja:)
frumoasa masina sa treaca noaptea pe langa tine vai Domane

UNLORD 18-03-09 15:07

Frumos frumos dar pretzul...

Cr0c0 F 18-03-09 15:43

super dragutza..negru ala face toti banii

boy_wonder 18-03-09 15:58

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2160330)
Frumos frumos dar pretzul...

in Olanda am impresia ca taxele la masini sunt foarte mari.. de aici si pretul in cauza.

Alex_pitesti 18-03-09 18:30

Quote:

Originally Posted by bibi_x (Post 2159721)

sofer...la aeroport te rog:lol:

VBogdan 18-03-09 22:12

frumoasa in draci.....chiar ca e limited edition...

getedoi 19-03-09 08:27

Quote:

Originally Posted by TheReaper (Post 2160278)
nu inteleg ce va deranjeaza atat de mult prezenta ledurilor...de parca asta ar fi un impediment in achizitionarea unei masini.
in afara de cayenne care dupa parerea mea a fost mult prea comercializat sa mai prezinte un interes, mai ales acum ca scot motorul diesel, am un respect deosebit pentru restul claselor.

trebuie sa intelegi ca pe forumurile astea LED-urile sunt puiul dracului, pentru ca nimeni nu incearca sa le vada prin alta prisma decat "element estetic prost luat de al audi".

in alta oridine de idei, mi se pare nice, dar oare de ce aveau nevoie olandezii (si numai ei) de editia asta speciala?

23BYK 19-03-09 11:28

cam piperat pretul dar .... e Porche totusi :D

Evoluzione 19-03-09 13:42

Parerea mea e ca varianta asta e doar un mod de a introduce noul sistem de evacuare reglabil de la Porsche, sunetul esapamentului se modifica din interior! :D

getedoi 19-03-09 13:44

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2163711)
Parerea mea e ca varianta asta e doar un mod de a introduce noul sistem de evacuare reglabil de la Porsche, sunetul esapamentului se modifica din interior! :D

hmmmm...s-ar putea sa ai dreptate. chiar ma intrebam care ii treaba cu esapamentele "ruj"...

All times are GMT +2. The time now is 21:57.

- Copyright 2026 4Tuning