![]() |
Golf 1 - de la Golf 3
2 Attachment(s)
salut tuturor in primul rand...de curand sunt posesorul unui Golf 1..
masina a stat trasa pe dreapta in garaj de 4 ani!!Am sa pun si eu cateva poze cu masina in stadiul de achizitionare...sipe parcurs am sa va tin la curent cu ce va urma...pentru ca sunt multe in plan...astept pareri si sfaturi!! |
Re: de la Mk3 Vr6 > Golf Mk1
ce motor are??? vad ca in interior ai scaune sport... e cumva GTi? Culoarea imi place :D
|
are motor de 1300cmc...revin cu niste poze mai clare...:D
|
daca vrei buza de GTI si arcuri sport pe fata da un pm
|
Quote:
|
Quote:
>>>cred ca se potriveste.....pretul e 150ron.....e noua |
2 Attachment(s)
Inca una galbena....chiar e la moda culoarea.
Pt swap motor 1.5-2.0 tre schimbat suportul de pe partea pasagerului.Nu renunta la volan ca e prea tare (sau daca renunti vinde-mi-l mie :P ). Bafta in proiect... |
3 Attachment(s)
cateva poze cu un set de jante pe 16``...astept pareri...mie unu nuh prea imi place cum da...
|
masina a primit recent..
un set de bujii NGK filtru benzina filtru ulei ulei castrol magnatec 10w40 semnalizari bara fumurii flansa carburator noua carburatorul a fost dus la reprezentanta Bosch (a fost curatat si inlocuit garnituri,reglat pe banc) cablu acceleratie nou va tin la curent cu poze si ce va mai urma... |
3 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze...
|
masina este in service de cateva zile....din pacate flansa de la carburator care am cumparat-o nuh imi este de folos...nuh se potriveste..:(
|
masina a mai primit oglinzi noi,faruri cu angel clare si fumurii,grila fara semn de la jom!!!
masina din pacate este de vanzare...am gasit sa cumpar altceva...raman tot in familia vw...:D |
frumos ce faci,bravo!
bafta in continuare cu proiectu,asteptam poze noi! |
masina nuh se mai vinde...se va continua ce am inceput....
|
maine vor sosii capetele de bara si placutele fata...va tin la curent cu ce va mai urma si cu poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning