![]() |
Mondeo TDDI 116 cp 2001 - Owner's Manual
Are cineva la mondeo manuale in engleza ? Eu am in franceza, shi nu prea intzeleg nimic. :)
|
Mai bine il duci pe al tau la tradus...dai un ban dar stii ca dupa il ai cand vrei tu.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Mi-am luat eu manual de la reprezentantza, mai precis de la Tester, mai precis de la o reprezentantza in teritoriu de-al Testerului. Baiatul mi-a spus scurt ca se poate si ca ma costa 47 de Euro. Nu stiu daca a fost ceva oficial sau ceva...\"pe sub mana\".Totul s-a intamplat la inceputul lui 2005. Mi-au dat manualul masinii, dar pt ultimul tip de Mondeo (consola schimbata si unele motorizari mai recente, ceea ce a determinat scoaterea unora mai vechi) si cartzulia de la linia audio. 47 euro. Face ? Si daca mai spun ca atunci era euro cu putin peste 40.000...... . Deci, pe mine nu ma intrebati daca face.
Cartea originala la mine era in lb germana, deci nici o sansa inteleg ceva. Macar daca era in franceza desi suport mai bine engleza... In mare, sa stii ca poti afla unele chestii utile, dar le poti scoate daca iti lasa cineva cartea in romana 1-2 ore. Ma refer la consumabile, presiuni in pneuri, etc. Tu hotarasti. Hai pa! |
Re:
Quote:
|
Re: Mondeo TDDI 116 cp 2001 - Owner's Manual
Quote:
Eu am un DVD cu manualul de reparatie la o groaza de ford-uri, inclusiv Mondeo 2001 (pana in 2003). Programul respectiv se instaleaza pe calculator, si ruleaza cu DVD-ul in unitatea optica. Asta daca ai DVD-player la calc. Daca te interseseaza, ti-l trimit la pretul de 30 RON. |
salut
poti sa imi trimiti si mie manualul sau il poti pune pe un server? mersi |
Quote:
Salut! Vrei sa spui 300 000 lei vechi? Pai, in cazul asta as vrea si eu unul. Eu am un Mondeo, 2002 DI Astept un mesaj de la tine! Pa, Mykeee |
Jerryy te mai faci de 30RON daca ai si modelul de Focus TDDI(1,8 90CP 2002)
Astept un rasp,un nr de tel ceva,orice SALUTARE! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning