![]() |
ACTIVE AUTOWERKE acum in Romania
Hello Board
Multa lume ma stie ca CTL-ul Vroiam sa va anuntz ca am reusit in sfarsit sa devin distribuitorul renumitei firme de tuning de BMW activeautowerke din Miami Eu voi fii dealerul lor pt europa de est Eram curios daca este cineva interesat de produsele lor la noi in tzara Pt inceput am sa ma axez mai mult pe software ( de la E30 pana la E92 ) si mai mult Pretzurile nu sunt foarte ieftine dar dupa cum stie toata lumea ..calitatea costa Pentru produsele aatuning intrati pe www.aatuning.com |
Re: ACTIVE AUTOWERKE acum in Romania
felicitari si multa bafta !!
|
Quote:
|
ma intereseaza un kit complet kompressor pentru e36 325i '94...cod ECU 0 261 200 413
|
Quote:
Da-mi un mesaj privat ca sa vb. |
Si eu sunt interesat de un kit de kompressor pentru un E36 2.5 24v!!! Astept un pret!!!
|
felicitari pt demersuri, chiar era nevoie si la noi, mai ales ca s-au inmultit bmw-uri mai rau ca logan-urile! :)) da' nu vad de ce atatea secrete cu preturile si etc! scrieti fratilor direct aici, ca doar nu se dau piesele la negru! si eu tot de acelasi kit as fi interesat. deja snt 3 post-uri care spun acelasi lucru! WTF? back on: felicitari, in sfarsit s-a gandit cineva sa faca pasu' asta si in ro!
|
Mistreku... eu nici Pm nu am primit cu pretul..... inca mai astept... stiu ca la ei pe site este 4900$ kitul!! Sunt curios cat costa la noi...
|
nu are cum sa fie mai ieftin, 90$ e transportul din state.
|
Quote:
Pretzul este ala de pe site de la www.aatuning.com Daca este cineva interesat dati-mi un email pe adresa mea personala [email protected] si mai vb acolo detalii pt ca exista mai multe stagii la kit-ul asta de compresor |
Quote:
Deja am avut cativa clienti la soft-uri care sunt foarte multumiti de calitate si in plus de asta firma aatuning ofera si garantie Nu stiu cati "tuneri" ofera garantie la soft-uri aici in romania |
Quote:
eu am primit acum un pachet de 34lbs ( 17kg ) si a fost 450$ transportul asa ca .....la un kit nu stiu cam cat ar fii dar daca se hotaraste cineva sa ia un kit de compresor eu pot sa suport 50% din transport |
Pe site la ei scrie 90$ pana in RO :)
Ar fi ceva sa fie numai atata. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning