![]() |
Mini 1.6 16v
5 Attachment(s)
Vand BMW MINI :
- Motor 1.6 16v 90CP - An fabricatie – octombrie 2001 - Km – 145 000 - Geamuri Electrice - Inchidere centralizata pe cheie - Servo-Directie - 4 Airbaguri - Casetofon Sony + 6 Boxe HARMAN KARDON - Computer bord (consum, viteza medie, etc) - Oglinzi electrice incalzite - ABS - Senzor presiune roti - Aer Conditionat - Proiectoare ceata - Jante 17’’ - Cauciucuri noi (2000KM – Yokohama Sport) - Toba Sport Sebring (finala) - Revizie facuta de 2000 KM la BMW Bavaria (ulei, filtre, buji, fise buji, kit reparatie roti nou,etc) - Distributie pe lant. Masina este foarte ingrijita, accept orice test la BAVARIA/MHS. Ulei s-a schimbat la 10 000 de KM doar cu Castrol. Nu este forjata,trasa. Am facturi cu toate reparatiile efectuate numai la BAVARIA/MHS. Se vinde deoarece se trece la Cooper S. PRET : 8500 de euro sau schimb cu ceva foarte ieftin. Contact : 0744 354 346, aici sau pe PM. :rolleyes2 |
Masina dragutza de vanzare. Puterea motorului se paote creste la 125 de cai doar prin resoftare.
Shimb masini mai ieftine 1.2 gen Polo, Punto. NOTĂ MODERATOR: citeşte regulamentul bazarului şi respectă-l ! |
Re: Mini 1.6 16v
sus!!!!!
|
7 Attachment(s)
up! Masinutza buna la pretz bunicel.
Cateva poze. |
up! Shimb cu masini pana la 5000 de euro.
|
UP! Pretz negociabil, Schimb cu masina pana in 5000 de euro + diferenta. Prefer Polo sau Punto 1.2.
|
Negociabil, Shimburi, Oferte.
|
up!^^^
|
8000 de EURO! UP UP!
|
Intrebare stupida, volanul e imbracat in piele?
De ce scrie ca are 90 de cai si la tine in semnatura scrie 125? sunt 2 masini diferite? |
Volanul nu este imbracat in piele, asta este el. Doar shimbatorul de viteze si nuca sunt in piele.
Pt ca a avut 125 de cai, acuma are 90 cat scrie in talon. Up! Saptamana viitoare primeste kit crom in interior. Am sa revin cu poze!:rolleyes2 |
Sunt curios , de unde o crestere de 35cp la un motor de 1.6 90cp aspirat...... Daca era turbo-diesel intelegeam , dar asa mi se pare absurd sa afirmi asa ceva . Parerea mea e ca prin soft poti castiga la acest motor maxim 5-7cp . D
Daca nu ma crede cineva se poate interesa pe net la firmele specializate in asa ceva . O zi buna si spor la vanzare ! |
Quote:
Deci nu cred ca aberez etc.:evil: Ms de urari. |
up!:ballbounc
|
7000 de euro rapid FARA shimburi ca mi-am gasit Cooper S. Oferta limitata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning