![]() |
Mazda CX-7
16 Attachment(s)
Noul model Mazda CX-7 isi va face debutul in cadrul LA Auto Show.
Motorizare: MZR 2,3 litri DISI turbo(Direct Injection Spark Ignition) - putere 182 kW @5000 rpm - cuplu 350 Nm mentinut intre 2500-5000 rpm |
Un suv cu adevarat elegant :)
|
Asta e urmatoarea masina pe care mi-o cumpar daca arata asa...Super frumoasa!!!
|
Un rx-8 mai mare! parca se contureaza o linie de marca! are o line frumoasa si eleganta !
|
daca incep SUV-urile sa arate asa de bine...incep sa imi schimb mentalitatea despre ele...
inainte nu puteam sa le sufar ... nici p'astea, nici jeepanele... (bine jeepanele nici acu nu le prea suport) frumos, elegant...nota 10 |
Foarte tare masina....si sport si eleganta in acelasi timp....SUPER
|
aduce a infiniti ! in fine e super dragut! dar nu las baga pe camp :)) ( scuze daca nam postat corect, sunt nou) adica am user facut de mult dar nam mai intrat din diferite motive
|
Re: Mazda CX-7
un SUV elegant si cu linii destul de sportive ;) arata misto :D ai dreptate TuningBoy parca seamana un pic cu infiniti fx35 :D
|
e hiiiiidddooooaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bl eh bleah! kk
|
AAaaa.... un fel de strutzocamila.
Putin Infinity,putin RX8, putin Murano. Nu te lasa cu gura cascata pentru ca ai senzatia ca ai mai vazut-o undeva. Dar este frumoasa per ansamblu. |
seamana cu infiniti fx35... mult ... insa este un suv elegant ... cu un aer sportiv...interiorul este unul sportiv dar nu lipseste eleganta ..volanul este bestial :twisted:
|
calumea rau de tot ,doar e mazda
|
Arata intradevar f bine, imi place mai mult decat noul rav 4. Prima data am vazut-o in poze, imi placea dar nu prea mult, dar saptamana asta am vazut-o live si n-am cuvinte...superba.
|
arata destul de bine,dar nu ma prea ma dau eu in vant dupa suv.
|
Arata binisor,nu e chiar hidoasa,dar sunt altele din clasa ei mult peste...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning