![]() |
Take a look....
|
Re: Take a look....
asta da filmare :) ... se vede ca e f pro ... si dispune si de aparatura pe masura ... masinile de nota 10+
|
10 +
imi pare rau ca nu avem si noi sosele ca aia....ca-mi lasam si eu masina atat de jos :P |
w0w... m-am uitat de 2 ori la filmul asta... nu stiu ce sa apreciez mai mult masinile de nota 10 + sau drumurile de nota 10 .... :rolleyes2 . e o mica diferenta intre drumurile noastre si ale lor... poate si de aici o diferenta intre garda la sol a lor si garda la noi...
|
buna dimineata soare :) cand am comandat dvd-urile nu s-a bagat nimeni, au fost multi si foarte putini au cumparat :|
Daca sunteti asa de interesati ... cand apare dvd3 va anunt si dau comanda PS : daca mai aveti noroc va pot comanda si dvd-urile 1 si 2 [ The Films si Worthersee 2008 ( editie limitata la 100 bucati + reprint ) ] |
ce 10..
11 ... :| g e n i a l. au si ce sa arate, superbe masinute. |
am ramas foarte placut impresionat...filmul foarte fain realizat...cu masini pe masura...
|
Impresionant
Respect pentru cei care l-au facut |
superb...fara discutii,e superb!
cata calitate ... a masinilor dar si a imaginilor ... de vis ! |
|
no comment
ce am observat eu,ca la ei sunt foarte multe modele mai vechi |
Vreu si eu dvd-urile daca se poate ms
|
as vrea sa remarcam pasiunea , dupa cum vedeti cei cu golf 2 stau alaturi de cei cu audi , acolo nu conteaza masina , poate sa fie si lastun , daca e ingrijita si s-a pus pasiune in ea , atunci ea va fi apreciata la fel c auna scumpa ..RESPECT
|
|
era gata sa pun la vanzare un set d BBS...cred ca d la soare....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning