![]() |
Aston Martin Rapide
9 Attachment(s)
Aston Martin Rapide urmeaza sa fie prezentat in premiera la NAIAS (Detroit).
- 6 litri, V12, 480 de cai putere - 0-100km/h sub 5 secunde - viteza de top 290 km/h |
deja aston numai impresioneaza pt mine unul cel putin
toate modelele seamana , motoare nu scoase din tipar , preturi uriase industria auto britanica este in coborare ( am citit asta intr-un ziar , inafara de range rover care a facut implozie :lol: ) |
frumusel...
|
pozele nr 2 si respectiv 9 reprezinta cele doua variante full options?
:lol: :lol: :lol: :lol: 8) :P :wink: :P prea frumoasa mashina... :roll: :P |
Nu, full option e cu 3 tipe (chiar 4) :lol: ca doar are 4 portiere :lol:
|
Aceeasi asemanare intre toate modelele devine de-a dreptul enervanta :roll:
|
Re:
Quote:
|
Trebuie sa recunosc ca masina arata superb atat la interior cat si la exterior.
Ei stiu sa faca masini frumoase...si atat |
imi place mult la Aston Martin plansa de bord e chiar reusita
dar ca si pret e destul de ridicat :wink: |
stopurile spate sunt criminale :shock: dar si acel ceass din interior arata rafinamentul :shock: si imi palce ca e in 4 portiere nu sport sa incapa toata familia :lol:
|
o sa-si ia Mutu :shock:
|
Pacat ca AM s-a injosit la asa ceva, dar dupa AMV8 cu motor de Jaguar XK si DB9 cu V12 facut din doua V6 de Mondeo ST220 nu ma mira nimik. Pt mine masina arata ca o imperechere intre un DB9 si un Maserati Quatroporte... Oricum, asteptati-va de reviewuri extrem de pozitive de la Top Gear!
|
* Am mutat de aici discutiile despre Aston Martin in general : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=15087
Continuati aici discutiile despre modelul dat.. |
Chiar eram curios cand o sa apara concurenta pentru Maserati Quattroporte... arata bine, respecta linia \"traditionala\" Aston Martin si pretul astronomic
|
nice. nu se bate chiar cu quattroporte ci cu porsche panamera si cred ca va fi peste!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning