![]() |
Sa ne cunoastem mai bine
Stiu ca mai exista topicuri de genul asta , dar am zis sa mai facem unul special pt timisoreni , sa ne cunoastem mai bine , ca in celalalte topicuri ne pierdem printre restul.
Asa ca , dati-i bataie.. Yo primul: Nume: Mihai (Speedy , cum ii place lu' :peace: nOname sa-mi zica) Data nasterii: 1985 Pasiuni: bineinteles , masinile Telefon: 0788/431039 E-mail: [email protected] Masina: momentan Dacie Acum sa va vad si pe voi. |
Hallo
Nume:Raul NIckname:Speedy Data Nasterii:1990 Pasiuni:masinile,compuri,sport.. Telefon:N-am :( Masina:Nu am :( |
Nume: Jeff
Nick: Jeff :P Anul nasterii: 'saptejdoi... Pasiuni: pe langa masini?... o gramada... Telefon: 0745316775 Masina: Skoda Octavia 1.9tdi 90 CP, a.k.a. \"Tomberonu' argintiu\" |
2 Attachment(s)
:P mda ... eu ... Horia
an de nastere : 1980 ce mai era? pasiuni: masini, femei, masini, femei ... poate si compu masina: VW Scirocco 1.8, 16 V poza ... mai jos era sa uit ... momentan un singur gand care ma bantuie ... see below! |
mi lene
'80 prelude |
hai ca scriu si eu
Nume: Alex An de nastere: 1987 Pasiuni: masini, merg si motoarele, compuri,etc Masina: in ce apuc :P Tel :0788173820 |
2 Attachment(s)
Mihai, 1980
masina Suzuki swift pasiuni masini, masini, masini |
YO
1 Attachment(s)
Nume: Pataki Zoltan (nu va speriati e UNGURESC)
Nick: TM82NOS, Sne@ky, Slug Data nasteri: 82 zice mama Pasiuni: Masini, Motoare, Femei, Calculatoare, Prietena :) Ocupatie: Student / Admin / inginer multimedia Ride: Peugeot 206 SW 1.4 HDI (70cp) model 2003/2004 Dacie 1310 TLX (?cp) model 1989 Scoda 120 1200cc (?cp) model 19XX (fresh!) Muzica: Hip-Hop / Hardcore |
Nume:Kovacs Endre
Data nasterii:1983 07 07 Pasiuni:masina,muzica din masina,femeia din masina, totul legat de masini,femei. Telefon:0744 98 35 87 Masina:BMW E30 324d-TM 69 COX |
Re:
1 Attachment(s)
sebi{
megane 74 masini,motoare,bere si nu in ultimul rind femeile rock si hip hop cit mai tare |
1 Attachment(s)
ce sa zic... :shock:
Nume: Paiushan Caius e-mail: [email protected] Pasiuni: Masini,motoare,compuri,games,etc. Masina: nema,niet :P Tel: 0740631820 data nasterii 08 01 1988 |
Datele mele:
nume: Paul nick: Sc0OTeR an nastere: `88 masina: Opel Ascona C 1.6 (neinmatriculata, pt sat :) ) pasiuni: masinile si tuningu scopul meu: permisu :twisted: Si cam atat. |
1 Attachment(s)
o poza cu MR scooter dupa ce a fumat 3 kile marijuana cu impreuna cu magnificul cioli :twisted: :twisted: :twisted:
|
hmm..lol..fie..so:
Nume : Alex-Marius Nick : Cioli (si pe mirc la fel ) An nastere : '88 Masina :bibicleta si bmw-u la fratemiu :) si in curand un 325 sa speram la vreo 4 mii... 8) Pasiuni : sa particip la cursele de DTM :lol: ,sa ma dau cu dacia lu maicamea cand nu ma vede :lol: sa zicem si netu', masinile,cam atat :!: scopu meu: hmm.. :roll: ...aa stiu :twisted: sa-l fac pe fratemiu cu 325 meu care poate odata o sa mi-l iau :lol: dupa cum spuneam :A innebunit lupu !!! :lol: :lol: :lol: |
NUME: Raichici Cristian
NICK: CrisRai DATA NASTERII: 03.01.1986 OCUPATIE:ELEV!!! (a-XII-A) PASIUNI:(un RX-8!!! mazda (vise) ) real:posibil B.M.W. (1-2 ani-realizabil) TELEFON: 0721614803 E-MAIL: [email protected] :blahblah: :blahblah: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning