Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   megane 1.6 si vreau cai :) (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/11407-megane-1-6-vreau-cai.html)

dobro_c 04-01-06 02:27

megane 1.6 si vreau cai :)

salutare tuturor...
eu am un megane din 2005 de 1.6 si 113 cai si vreau sa scot mai mult si cum as putea face?
deocamdata am scos toba mijloc si am pus teava normala si toba finala cu una sport Sebring si urmeaza catalizatoru si un filtru sport stock...
altceva ce as putea face?

Alexutzzz 04-01-06 07:11

pai daca ai facut evacuarea si filtru cred ca urmeaza un chip sau un flash :twisted: :twisted:

dobro_c 04-01-06 15:03

si flash-ul ala ce este de fapt?

sebi{ 04-01-06 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dobro_c\"
si flash-ul ala ce este de fapt?

o forma de a pacali compu,itzi rescri softu

ciprian_the_1 04-01-06 23:09

megane 1.6 si vreau cai

pai daca ai ai pus filtru ,si evacuarea mai tre sa pui un chip daca tot nu iti ajung cai pune niste injectoare cu debit mai mare dar numai daca ai bani ca un injector mai mare (ex cupra) e 250 euro dar sa-ti spun un lucru..
nu e indicat sa faci chip si sa pui injectoare ca pierzi garantia eu am o skoda si am intrebat daca pun chip afecteaza garantia si miau zis ca da si il pun cand expira garantia asa ca sorry dar daca nu vrei garantie poti sa pui dar sincer nu cred ca vrei sa pierzi garantia(sorry pt offtopic) :cry:

ciprian_the_1 04-01-06 23:13

megane 1.6 si vreau cai

si ai grija ca si catalizatoru daca il scoti pierzi garantia
mai asteapta 2 ani pana iti expira si dupa aia poti sa ii pui si un chit turbo daca ai bani si vrei sa o faci tare bafta si spor la lucru

dobro_c 05-01-06 00:36

eu am vorbit cu cei de la renault si mi-au spus ca numai daca se defecteaza motorul sau ceva legat de el si sa fie din cauza evacuarii... atunci ei nu se baga... dar ce s-ar putea intampla...

MasterTuner 08-01-06 22:22

Pentru motorul asta exista admisie speciala cu 4 clapete ca la M-uri care provine de la o YAMAHA R1. Cu o galerie de evacuare si UNICHIP am scos 133 cp din motorul asta. Cu niste axe care sa ajute admisia asta formidabila se ajunge pe la 160 cp.

tase_astra 29-01-06 15:58

ciprian_the_1 wrote:
Quote:

si ai grija ca si catalizatoru daca il scoti pierzi garantia
mai asteapta 2 ani pana iti expira si dupa aia poti sa ii pui si un chit turbo daca ai bani si vrei sa o faci tare bafta si spor la lucru

Ciprian nu te supara pe mine ca iti zic. Tu crezi ca e asa simpu sa montezi turbo pe un motor aspirat. Si la motor de 1,6..?Cu banii necesari pe modificari si-ar lua Megane RS.
Cat despre catalizator intreaba si tu pe cineva care se pricepe la masini si o sa vezi ca la motoare Euro 3 sau Euro 4 daca scoti catalizatorul iti poate da variatii de turatie plus ca tobele chiar daca sunt din inox se duc mult mai repede decat daca ai avea catalizator.

shadowro 29-01-06 16:28

ciprian , apropo .. flashul nu e detectabil asa ca nu itzi poate salta garatia pentru ca ei pur si simplu nu au cum sa stie ca tu ti-ai remapat softul

dobro_c 29-01-06 18:46

si inca ceva... vreau sa scot si catalizatoru, deci logic evacuarea va fi mult mai buna... dar motorul poate pati ceva din cauza asta?

Lucian 30-01-06 21:06

Masina ta e albastra si are un mare eleron montat ?

dobro_c 30-01-06 21:58

nu... i gri-carbon si sunt din baia mare

dragonelu' 15-02-06 13:02

spuneai \"vreau cai\"

ai bani?

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning