![]() |
Inchirieri auto
Salut,
Ma ocup cu inchirieri auto si daca aveti nevoie de o masina apelati la mine cu incredere.Pentru cei care trimit un client la noi se ofera si comision. Gama de masini pe care de care dispunem variaza destul de mult, de la Logan si Ford Focus la Chrysler 300C si Dodge Durango. Pentru a vedea intreaga noastra oferta vizitati www.intcarrental.ro. Nu uitati, oferim comision pt cei care ne trimit clieni. Va multumesc, o zi buna in continuare. [email protected] 0744499604 0732138604 |
Re: Inchirieri auto
Nimeni interesat?
0744499604 0732138630 |
m-ar interesa pe mine logan de 7 locuri intre zilele de 9-13 august.
Poti sa imi zici un pret exact.Sunt din sibiu.spune-mi cum se procedeaza.Mersi Imi trebuie pentru un drum Romania Germania(munchen)-retur. Cu stima................. |
Valbil,
Masini interesante, Bmw X5 4.8, Chevrolet Tahoe Z71, Dodge Durango Hemi si masini normale Logan, Fiat Linea, Ford Mondeo, Chevrolet Epica automat, Skoda Ocatvia DSG. www.intcarrental.ro Pentru periode mai lungi de inchiriere preturile sunt negociabile. 0720031546 0732138630 O zi buna |
Up............
|
Valabil............
|
Valabil..........
|
Valabil........
|
Valabil........
|
Valabil, masini pentru toate buzunarele, benzina si diesel
|
Masini noi, VW Passat dsg 170 CP, Passat tdi, C4 Picasso, Symbol, Touareg, etc, pachet promotional weekend, vineri-luni 100 euro orice masina
|
Valabil
|
Valabil
|
Up..........
|
Doar 2 masini disponibile saptamana asta. Chevrolet Epica, Chevrolet Aveo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning