![]() |
NAVIGATION
A aparut Cd-ul de navigatie pt romanaia?! sau doar pe PALM ??
|
Cauta pe huburi. Eu am gasit AutoRoute 2006, dar nu stiu daca e pe bune sau la bascalie.
|
alex 55 cauta ma pe mess iti dau eu o gramada si pentru laptop si pentru pda care au romania ;) destul de detaliata,vezi id u in semnatura
|
eu vreau pt navigatia masini...
|
aaa ok de ce ai amnezie si nu mai sti strazile?:D:)) :twisted: :evil: :roll: :lol: :lol: 8) :shock: :D
|
DA :D
|
Sistemul de navigatie poate fii crack-uit si functioneaza perfect din cate am inteles. Pretul este de 400 E cu toata aparatura. Ma mai interesez si revin cu amanunte
|
Si intr-adervar se foloseste Microsoft AutoRoute
|
Cica atunci cand UE pune in functiune sistemul lor de navigatie (Gallileo), va include si Romania, foarte detaliata (hoteluri, benzinari...), si cu strazile din interiorul oraselor mai mari (B, Gl, Is, Tm...)
|
si cand va fii lansat, ai vreo idee ?
|
Cred ca pana in 2009. Mai avem de asteptat.
|
Re:
Quote:
|
Bine, dar eu ma refeream la reteaua proprie de sateliti de localizare ai Uniunii Europene, care se cheama Gallileo, nu la un aparat anume. Global Positioning System apartine armatei americane, iar dispozitive care functioneaza cu GPS sunt cu nemiluita. Este unul f. ieftin la un supermarket la oferta luna asta :wink:
|
am scris si mai sus, eu vreau pt navigatia masini.... un moft :wink:
|
Pai Gallileo este pentru navigatie - mai ales pt. masini. Dar apare mai incolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning