![]() |
Concurs fotografie generala
Pentru luna aceasta tema este "De primavara"
Se schimba putin regulile pentru acest concurs: -se vor pune doua poze pentru a ilustra cat mai bine tema data. Acestea trebuiesc puse pana la sfarsitul concursului... nu conteaza daca puneti una astazi si una la sfarsit -pozele sa fie full size -pozele sa respecte tematica propusa -nu se accepta editari ale mesajelor... odata poza pusa nu se poate schimba. -se accepta doar editari usoare... Pentru acest concurs vor fi 4 premii: locul 1, doi si trei plus un premiu de popularitate. Castigatorul locului unu va primi: -3 invitatii la evenimentul din 10-12 aprilie; -afisarea lucrarilor in cadrul evenimentului; -posibilitatea de colaborare permanenta cu 4tuning; -ultimul numar al revistei 4tuning; -suporti de numar; -un tricou. Castigatorul locului doi va primi: -2 invitatii la evenimentul din 10-12 aprilie; -afisarea lucarilor in cadrul evenimentului; -ultimul numar al revistei 4tuning; -tricou; Castigatorul locului trei va primi: -1 invitatii la evenimentul din 10-12 aprilie; -afisarea lucrarilor in cadrul evenimentului; -ultimul numar al revistei 4tuning. Castigatorul premiului de popularitate va primi: -3 invitatii la evenimentul din 10-12 aprilie; -ultimul numar al revistei 4tuning; -tricou; -suporti de numar. Concursul se incheie pe 5-04-2009. Pozele trebuie sa va apartina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
Sper ca se pot pune pozele pe rand,momentan am doar una.
Attachment 832275 Si a doua : Attachment 848689 Am unit eu cele 2 posturi - Shantzu |
Re: Concurs fotografie generala
2 Attachment(s)
:D Bafta tuturor:D
|
1 Attachment(s)
Ma bag si eu in schema cu o poza :D P.S: Good Luck Everybody;)
|
1 Attachment(s)
bafta la toti
|
1 Attachment(s)
succes tuturor
|
2 Attachment(s)
o sa pun pozele din weekend-ul trecut de la Cabana Cerbul...
|
1 Attachment(s)
panorama slatina :D
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Gata hop si eu repejor cu poze Munte 2009....Predeal si Azuga !!:D:D Sper ca astea sunt bune acum !!
|
2 Attachment(s)
Enjoy ! si succes tuturor ! :hug:
Mda scuze ca trebuie sa folosesc edit-ul dar nu ma pot ABTINE ! Eu zic ca astia care au postat , au 1 singur post si ala la poze :) nu merita sa fie descalificati ? Pentru ca este un motiv de ce cer asta : 1.-Imi fac si eu 10 conturi pentru ca si deoarece am IP ROTABIL 2.-Pun niste poze luate de pe net sau pana mea facute de mine dar "daca am mai postat mai sus 1 data " hai sa bag si altele facute acum 1000 si 1 de nopti " , nu stiu , daca se ia in considerare bine , daca nu pana mea ! :| Eu zic doar ca nu este bine asa , adica duce la lipsa de bun-simt , mai aveam si eu 1 cont pe 4T de acum 1 an sau 2 si ce ....l-am folosit ? :) HF ! |
2 Attachment(s)
bafta!
|
2 Attachment(s)
:-) succes
|
2 Attachment(s)
nu shtiu daca ma pricep sa le pun dar incerc
|