![]() |
masini UK sau aduc la comanda
4 Attachment(s)
Audi A4, 1997, 1.8 automatic, 176.ooo km, 1500 euro
Vw passat, 1999, 1.9 tdi, 220.000km, 2100 euro Audi A4, 1999, 1.9 tdi, 190.000km, lovit lateral, 2100 euro Vw T 28, 2003, 1.9 tdi, 5500 euro, lovit usor spate-lateral. Pentru info despre alte autotorisme din Anglia, sunati la 0752101204. |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Sus cu el...
|
Pentru cine are masina mai scumpa sau mai noua accidentata...decat sa platesti o gramada de bani pe piese...cumperi una echivalenta din anglia doar ca are volan pe dreapta si iei ce iti trebuie.De obicei e mult mai convenabil...
|
Quote:
|
Sigur...vezi ca ti-am scris pe messenger.
|
un calibra la ce pret ?
|
M-ar interesa un Mercedes S klasse w140 dupa 94 ,95 (preferabil diesel) cat ar costa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
acel A4 primul la pretul afisat mi-l aduci acasa??
|
Quote:
|
exact
|
Masina este acum in Anglia.E cu volan pe dreapta, cred ca ai inteles asta...Pretul este cel afisat pe site, pentru masina adusa la Baia-Mare.Care din Audi te interesa?Cel gri sau cel albastru?
Lasa un id de messenger si un numar de telefon te rog. |
salut un peugeot 307 1.6 benzina dupa 2005 lovit in spate sau lateral( ma intereseaza ca botul masinii sa fie intact radiatoare compresor clima aripi capota faruri motorul NU ma intereseaza) cam la ce pret ar fi?
|
Tinand cont de anul pe care il vrei tu, sunt scumpe si in Anglia.De dupa 2005 iti pot aduce la Cluj cu 6000 euro.Daca mai renunti la pretentiile de varsta, cred ca putem ajunge si pe la un 2800 euro, eventual 2500...in functie si de ce gasesc.Trebuie sa mai vorbesc cu baiatul care se ocupa in Anglia si sa vad ce zice si el, dar in principiu cam la preturile astea te poti astepta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning