![]() |
[EXT] 1968 Opel Rekord
8 Attachment(s)
|
Este cu siguranta cel mai frumos Opel Rekord vazut de mine pana acum :!: Are numai plusuri ..+vopsea si ornamente
+jante..se potrivesc foarte bine + pt tot ce are pe ea ( dotarile si sonorizarea ) Proprietarul cred ca este foarte mandru de ceea ce a realizat si merita felictarile noastre ! :wink: |
absolut superb!
+++++pt TOT nu e nimik care poate fi reprosat la aceasta masina.nici macar motorul.congratz zencustoms WCC sunt mici copii :lol: . din cate am inteles urmeaza alta vopsea si alte jante...pe langa masca custom si faruri :) ps:mai era pe undeva facut topicul asta...de basu |
in primul rand felicitari celor de la zencustoms au facut o masina superba
si s-au descurcat de minune are o culoare superba (ai idei cat ajunge :roll: ) si pot spune ca jantele dau bine de tot cu masina. desi a mai fost acest topic dar anul trecut :wink: imi pare bine ca de randul asta au fost date mai multe referinte cu privire la date tehnice ale masini daca nu ma insel |
Topic pentru prezentarea masinii a mai fost facut - de cel care a reconditionat-o - in sectiunea Masina mea -> Opel si are aceleasi date pe care le-am postat si eu in primul mesaj. Aici suntem la CAR STYLING, deci comentam designul masinii.
Continuati ontopic, cu pareri mai detaliate despre masina (si despre masinile prezentate, in general, aici, la CAR STYLING): plusuri pentru... minusuri pentru... |
nush daca are tot ce a declarat proprietarul pe ea :roll: cel putzin din poze nu se vede
la intalniri nu prea a venit .... cei drept am auzit ca iarna nu prea iese cu ea oricum arata SUPER :peace: |
extraordinara :wink:
|
EXTRAORDINARA..... :shock:
|
aceasta masina a mai aparut pe forum odata si mai repet ce am zis si atunci...SUPERBA!
|
E mijto... n-am ce sa spun :shock:
E un ford customizat prin cta care aduce mult a lowrider si seamana cu opelu asta, dar opelu e mai bun :D |
este a 3-a oara cand vorbim despre ea pe 4 tuning... 3 topicuri and 1 car :roll:
DA dar pe sectiuni diferite ... PE TEME diferite ;) la Car Styling vb despre designul masinii...la Masina mea .. vb despre munca depusa pt modificarea masini...etc ;) ... blowwind |
@basu: fiecare rubrica cu \"pasurile\" ei, asa ca nu te impacienta...
acum, verdictul: + pentru ideea \"clean&simple\", pentru lipsa montantului central, pentru vopsea, finisari, crom - pentru jante. strica tot. ar fi fost indicate jante retro, cu mai multe spite. pacat ca nu respecta si jantele styling-ul reusit al caroseriei. styling/design unitar. asta-i perfectiunea :wink: |
Cred ca ... ii dau dreptate .. lui TopArt .. deja la prima vedere .. jantele te fura, si .. sunt .. super ok , parca totusi ar si mers mai bine , ALTE jante .. mai retro ..
e o chestie gen ... OLD vs NEW ... : / oricum , masina cu sau fara jantele astea, e dementiala |
ce jante retro s-ar potrivi???
bagati niste incercari ale voastre cu modelele respective....sincer , masina asta nu a fost o reconditionare, ci o actulizare...jantele retro nu isi au locul nota 10 |
Arata super. Nu cred ca ar merge cu jante retro, poate eventual ceva cu spite, si atunci si alea eventual spinnes, da mie-mi pare ca mi se potrivesc astea. Abia astept sa vad si fatza noua pe care i-o faceti (am inteles ca e in lucru, ca intr-adevar, cam acolo ar mai trebui lucrat). Dupa ce o iesit pana acum, nu ma-ndoiesc ca si asta va iesi a-ntaia. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning