Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Counter Strike 1.6 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/11371-counter-strike-1-6-a.html)

Ju!ceD 02-01-06 20:31

Counter Strike 1.6

Kr ee pasionat ... mai vb pe aicea...io jok pe tuning.idle.ro....

EvLSant0S 03-01-06 03:21

cstrike1.linkmania.ro:27016

#1 server ..

hai .. care mai joaca .. sa anunte , ne intalnim toti candva , vedem care pe care, juiced , tu n-ai voie , esti de pgl :P :lol:

shadowro 03-01-06 07:37

si eu joc :D ziceti un server , o zi si o ora la care sa ne adun toti acolo :)

PS : invitati-l zi pe zGb daca vreti sa nu mai apucati sa omorati nimic.

Alexutzzz 03-01-06 07:58

barosanilor va asteptp pe ENDZONE.IDLE.RO mai ales pe maestru santos dac anu sunt pe server zi la ademini sa ma caute ( am admin si acolo)
SAU pe Huk.gameszone.ro da pe endzone dau pe aia afara si pun parola santosescu deci te astept sa vad ce sti

MaF|OtU 03-01-06 10:30

Daca este joc si eu . Nu prea ma pricep asa bine dar stiu sa joc .

Alexutzzz dute tu la santos nu vine el la tine sa te caute :wink: . Ca nu esti mare vedeta .

EvLSant0S 03-01-06 11:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
barosanilor va asteptp pe ENDZONE.IDLE.RO mai ales pe maestru santos dac anu sunt pe server zi la ademini sa ma caute ( am admin si acolo)
SAU pe Huk.gameszone.ro da pe endzone dau pe aia afara si pun parola santosescu deci te astept sa vad ce sti

asteapta-ma ..
de cand joc cs , n-am jucat pe altceva inafara de linkmania , ah .. ca vrei 1 vs 1 ... np , asa da .. in rest , nu joc pe nimic altceva ...
so ..
cand vrei 1 vs 1 , da-mi un semn ;)

c i k y 03-01-06 14:14

hmmm si eu joc cs pe cs.czone.ro hell.idle.ro cs16.megainternet.ro si multe altele....daca are cineva un server gol unde sa intram doar noi astia de pe 4tuning sa spuna si poate ne facem timp sa facem un meci..

andrey2003 03-01-06 14:51

Ma bag si eu la un CS cu voi :wink: ;) Nu stie nimeni sa faca un srv de net sa jucam? 8)

TND--TEAM 03-01-06 15:40

problema e cu codatiiii :? oare exista si din astia :shock: :lol: :lol: :lol:

Alexutzzz 03-01-06 16:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"

Alexutzzz dute tu la santos nu vine el la tine sa te caute :wink: . Ca nu esti mare vedeta .

:)) :lol: :lol: :lol: ce vorbesti tu? ce sti??? mai bine ai tace ca scoti numai tampeni nici macar nu ma cunosti

si chestia cu vedetele :lol: :lol: :shock: :shock: ce santos e vedeta??:)) :?: :x :o ( u cam vrei sa faci posturi) :P :P

luca 03-01-06 18:37

Public Enemy - ma gasiti pe Linkmania 8)

Swat-Cat 03-01-06 22:28

ma bag si eu la un joc.... hai sa stabilim

Ju!ceD 03-01-06 22:44

Io

Cnd vreti 1 vs 1 am io srv :D pun pass si Go Go Go!!:D

EvLSant0S 04-01-06 00:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"

:)) :lol: :lol: :lol: ce vorbesti tu? ce sti??? mai bine ai tace ca scoti numai tampeni nici macar nu ma cunosti

si chestia cu vedetele :lol: :lol: :shock: :shock: ce santos e vedeta??:)) :?: :x :o ( u cam vrei sa faci posturi) :P :P

hai proasto joci ?
zi-mi cand si unde

andrey2003 04-01-06 11:56

ma bag si eu la CS. Ar fii misto sa gasim un srv gol, sa fim numai noi. Apropo, nu stie nimeni sa faca un srv de cs p net???? :idea:

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning