![]() |
Vand statie JBL GTO 75.2 - 100E
GTO75.2
260 Watt 2 channel Power Amplifier 260 Watt 2-channel Power Amplifier • The GTO 75.2's high-output MOSFET power supply ensures optimum power delivery into numerous impedances with low distortion. • The 75.2 comes outfitted with a variable 12dB per octave electronic crossover allowing you to optimize system tuning based on speaker location and accompanying loudspeaker components. • Full range preamp outputs are provided facilitating multiple amplifier hookups without the need for high-loss Y-adapters or signal splitters. Power Output 97 watts RMS x 2 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N 145 watts RMS x 2 channel at 2 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N Signal-to-Noise Ratio 82 dBA (reference 1 watt into 4 ohms) Dynamic Power 190 watts at 2 ohms Effective Damping Factor 6.39 at 4 ohms Frequency Response (–3dB) 10Hz - 90kHz (-3dB) Maximum Input Signal 5.5V Maximum Sensitivity 230mV Output Regulation .069 dB at 4 ohms Dimensions (H x W x D) 2-3/8\" x 11-5/8\" x 12-5/16\" Statia este in perfecta stare vizuala si tehnica. Vlad - 0723202531 |
salutare, nu te intereseaza un schimb cu un mp3 player pioneer deh-p3600? sau niste coaxiale jbl 17 cm si/sau pioneer 20 cm? sau un subwoofer jbl gt4-15?
|
Sorry dar vreau banii.
|
o lasi la 3 mil?
|
Cu 3.3 mil este a ta. :wink:
|
iti dau eu 100 euro pe ea, dar ma astepti un pic? trebuie sa trimit la bucuresti 4 jante si 4 gume si cand primesc banii pe ele, ti-i trimit...
sau mai e o varianta, s-ar putea sa vand mp3-ul zilele astea, si te anunt sa imi opresti amplificatorul (mai am 2 jbl gto 301.1 pt subwoofer si arata exact ca 75.2-ul tau, de-asta ma intereseaza asa mult....ar da bine 3 amplifuri identice la aspect intr-un tico, nu? :lol: ) astept reply PS: imi pare rau pt cassul tau (acum am citit) :cry: |
Quote:
|
eu sunt foarte multumit de jbl, alte marci de statii nu am avut, dar am ascultat in alte parti si am mai adunat si eu pareri....
inca nu-ti spun sigur 100% ca o cumpar (eu o vreau, dar nu se stie daca o sa vand jantele+gumele pana la urma) in orice caz, in 2-3 zile te anunt, n-o sa te incurc in nici un fel pana nu stiu sigur ca o sa am banii e bine ca ai avut asigurare pe cass :wink: altfel nu mai aveai motiv sa stai la cozi :) |
Deci sa stabilim un lucru. Sub 100E nu o dau. Apropo pt cine intereseaza am factura,chitanta si garantia de la ea. Eu am cumparat-o pe data de 17.05.2005. Deci mai are garantie aproape 5 luni. :wink:
|
-mi se pare foarte corect pretul, avand in vedere ca mai ai si garantie la ea... (desi nu era nevoie, un amplificator din asta functioneaza sau NU de la inceput; mie nu mi-a intrat niciodata in protectie jbl-ul atat timp cat l-am folosit corespunzator, ceea ce nu pot spune - de exemplu - despre un mac audio 2x75, care a intrat in protectie dupa cateva minute, fiind legat corect pe difuzoare de 60 w...)
-sper din tot corasonu' sa nu-l dai pana fac eu rost de bani :cry: |
gata, s-a rezolvat, am facut rost de bani...poti incepe sa pastrezi statia si eu incep sa-ti trimit banii :lol:
astept raspuns daca ai dat-o sau nu daca nu, ne vedem pe mess (eu sunt \"quick_5hifter\") |
Nu am dat-o. Eu am ID-u' b68vld. ;) Vb pe mess.
|
Statia a plecat astazi spre Constanta. Deci SOLD. :D
|
iar astazi a si ajuns :peace: :chainsaw: :2gun:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning