![]() |
Vand ORNAMENTE originale pt interior VW
7 Attachment(s)
Vand ornamente nichelate ORIGINALE
Se potrivesc pe oricare model de Bora, Golf 4 si Passat incepand cu 1996 pana in 2004 Sunt ORIGINALE au codul original pe spate Un exemplu codul pt manerul de la usa cu 4 butoane este: 3B1 867 171 C Momentan am 2 seturi si pretul este de 230 EURO / set Pozele sunt facute cu telefonul deci au 640x480 pixeli.... oricum ornamentele arata impecabil. La reprezentanta daca intrebati doar 2/3 piese ajung la pretul asta. In set sunt 9 piese (4 manere, 2 ornamente verticale, 1x pt clima, 1x pt mufa OBD, 1x pt suportul de pahare) tel: 0740018888 |
up
|
10 Attachment(s)
Mai am doar un set de ornamente de alu.
Si am si un set de ornamente de lemn originale Si sa fiu mai explicit contin > 1. manere 4, din care manerul de la usa soferului e pt 4 butoane la geamuri 2. ornamente verticale 2 3. ornament suport pahar 4. SUPORT DE PAHARE 5. ornament Climatronic 6. ornament OBD 7. capacul de la scrumiera 8. nuca de la schimbatorul de viteze 9. husa de la schimbatorul de viteze Pret final 200 EURO pt ornamentele de lemn |
Mai am doar un set de ornamente alu
|
POTZI SA FACI ROST PENTRU AUDI A4 an de fabr 2000 ?
AS VREA SI EU PENTRU AUDI A4 , 2000 AN DE FABRICATIE DACA POTI SA FACI ROST DIN ALUMINIU SAU O NUANTZA ASEMANATOARE
|
Sorry..deocamdata nu. Mai am unele de 525 doar
|
Mai am inca un set de ornamente de lemn pt cine e interesat
|
Vreau si eu ornamentele de lemn, astept pm
|
Sa imi trimiti adresa
|
Re: Vand ORNAMENTE originale pt interior VW
momentan mai am doar un set de lemn si un set de alu dar fara manere
|
vreu pt vw bora din aluminiu ai poti sa imi aduci !?
|
ti/am spus dincolo ca deocamdata nu mai am...
am doar alea de bord fara manere |
pt un passat doar manerele din aluminiu ai?
|
montarea se efectueaza greu?se poate efectua in ateliere mecanice auto??? niste poze nu ai cu cele din aluminiu cum arata in interior? iar materialul de la manere este tot plastic sau este material ca si tapiteria?
merci mult. |
mai ai capacul de la scrumiera? cit ma costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning