![]() |
Oficial: Noul Audi R15 TDI
36 Attachment(s)
Oficial: Noul Audi R15 TDI
Constructorul german a dezvăluit astăzi primele detalii şi fotografii oficiale cu noul R15 TDI, a doua generaţie a celebrului monopost diesel ce aleargă īn clasa LMP1 īn cursa de 24 ore de la Le Mans. Spre deosebire de R10 TDI, Audi R15 TDI vine cu un nou motor ce dezvoltă mai multă putere, īn timp ce consumul de carburant şi emisiile de CO2 au scăzut. Astfel, vechiul V12 TDI a fost īnlocuit cu un V10 TDI iar valoriile maxime depăşesc 600 cai putere şi 1.050 Nm. Īn plus, R15 TDI este mai aerodinamic şi a primit o suspensie īmbunătăţită dar şi un nou sistem electric ce foloseşte acum o baterie lithium-ion. Noul Audi R15 TDI va debuta īn cursa de 12 ore de la Sebring de pe 21 martie. |
Re: Oficial: Noul Audi R15 TDI
ce de butonase =))
|
doamne sfinte ce animal.600 cai diesel mi se pare ceva fenomenal.presupun ca in momentul acceleratiei ti se rupe capul:))
|
vaide viata mea ... cate butonase .. oare intr-o cursa ai timp sa le apesi pe toate :))
|
diavol in picioare
|
ce tare si ei au buton ptr map:P
:)) |
foarte tare.....i vreau campioni :)))
|
DIESEL POWER!!!:twisted::twisted::twisted:
|
Super tare,foarte departe au aj masinile diesel
|
Cu siguranta vor gastica la LE MANS din nou dar mai intai sa vedem ce vor face la Sebring
|
s-au dezvoltat mult motoarele diesel in ultimul timp ... pai le urez succes si sa castige cu un diesel ;)
|
ce bestie frumoasa
|
inca nu pot sa trec peste faptul ca e diesel, mi se pare ca dau foarte uratile tdi'urile alea pe o masina de curse :(
|
butoane butonase:)))) dar sa nu uitam ca e un motor diesel:X
|
datele tehnice, alea cateva care sunt spun totul...si mai aerodinamica,si cai mai multi, si consum mai mic decat precedentul...ce mai vrei? :D AUDI impresioneaza aproape de fiecare data
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning