Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   ---> IASI <--- 21 Ianuarie Intalnire! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11319-iasi-21-ianuarie-intalnire.html)

CRyS` 30-12-05 22:49

---> IASI <--- 21 Ianuarie Intalnire!

Heyyy!!! Populatia din Iasi,userii din Iasi ce facetzi?Mai traitzi?Ce facem?Lasam aceasta sectiune sa moara?Hai totusi sa facem ceva,sa o animam ca alta data,dar mult mai bine si cu mult mai mult calm!Fara certuri si fara scandaluri!!

La multzi ani!Poate ne intalnim la Palat....

GolfuletzS 31-12-05 08:36

pup u ma cristi :D :)) welocme back ! :D

BAD_MF 31-12-05 12:31

Chiar ca moare sectiunea asta.... :evil:

Nu sunt oameni cu masini in Iasi?!?! Sa iasa lumea la interval ca nu se mai poate asa~!

crywolf 03-01-06 19:46

Hai noroace,LA multi ani cu intarziere,dar mai bine acu ca niciodata...Chiar asa....lasam Iasul sa moara...pacat. :( Dar acu veniti cu popuneri de intalnire....SA VA AUZIM GURITZA....dar am o impresie :( :( :( :( ca o sa va raciti tastaura degeaba...din profunda nefericire :evil: :evil: :evil: :evil: Dar oricum.....marita incercat :roll: :roll: :roll: si poate :P :P :P :P :P :P :P

HotWheels 06-01-06 19:42

Bag de seama ... ca lumea inca isi revine din sarbatori... :lol: Deci, asadar si prin urmare...facem ceva? Crys...ia mobilizeaza-te tu oleaca..si strange lumea :twisted:

crywolf 07-01-06 13:45

Sunati mobilizarea generala...eu nu astept decat un sunet ca sa va cunosc...la Palat sau in alta parte. :D :D :D

CRyS` 07-01-06 17:56

Duminica viitoare?La Palat?

HotWheels 07-01-06 20:46

Da` sambata ce are? :roll: Apropo, cine ma ia si pe mine cu masina? :))

CRyS` 08-01-06 10:58

Sambata lucrez pan` la 16.00...!

Ma gasitzi mereu la Magazinu de Muzica de pe Independentei dupa ora 14.00 zilnic!(langa Flamingo....)Putem sta de vorba!

HotWheels 08-01-06 11:11

Uai \"gata vorbesc frumos\" ..da dupa munca ce-ai de facut?

CRyS` 08-01-06 11:31

Vorbeste frumos ca`ti sterg postu! :twisted:

road_menace 08-01-06 13:01

salutare!
hai ca scriu si eu pe aici ca doar sunt iesean :D. daca faceti intalnirea duminca cred ca o sa imi fac si eu aparitia.
mai tii minte trotineta mea Cris?

@HotWheels: vrei sa te ia cineva cu masina sau sa iti conduca cineva masina sa o vada lumea la intalnire?

CRyS` 08-01-06 13:38

Da!Cum sa nu tzin minte!Ultima oara ai venit la campania Alergam sa`i ajutam!....Sa`i conduci masina cred sa o vada lumea!

Duminika viitoare?

Am facut un POLL!!Sa vedem!!!

HotWheels 08-01-06 19:25

Nu..chiar sa ma ia cineva cu masina..nu s-o conduca pe a mea. Are \"buba\" a mea..am postat la \"Masina mea\" ce are.. in fine..se ofera cineva? :lol:

crywolf 13-01-06 15:19

Mei baieti,da hai in puii mei odata sa o punem de o intalnire cum trebe...stabilim data si locu' si ramane batutta in cuie....sa isi mai faca lumea timp.Sa demonstram ca Iasul nu moare sau macar moare cu capul sus.Nu conteaza ce masini sunt prezente,cine vine si cine nu....lume pasionata sa fie 8) 8) 8) Hai sa facem din asta un Test de Loialitate.....stim care si cum.Ma dispera astia care zic de Iasi ca,,,,,, si ca,,,,,,,.Le demonstram contrariul? :?: :?: :?:

FORZA IASI

All times are GMT +2. The time now is 19:20.

- Copyright 2026 4Tuning