![]() |
[Vand] diverse machete
8 Attachment(s)
Vand diverse machete precum : - Hot Wheels Formula F1 Renault (noua) model 2008 editie limitata - 230 RON : directie functionala ,cutie , scara 1:18, pilot Giancarlo Fisichella - BMX X5 scara 1:32 Welly are mici defecte (la vopsea si o crapatura intr-un cauciuc) - 15 RON
|
Re: [Vand] diverse machete
vrei ceva la schimb pe renault?
|
ma intereseaza x5 si pune poza cu defectiunea
|
Porsche-le il iau eu.
Asta, daca te bagi sa-l trimiti! |
10 Attachment(s)
@ dnt_95 nu ma tenteaza schimburi
@ mariusm71 am gresit cu vopseaua, era prafuit... oricum n-are volan... am pus poze @ chelie da-mi un pm sa vb mai detaliat PROMOTIE !! : La achizitionarea a Renault F1 Hot Wheels 1:18 primiti Gratuit un VW TOUREG 1:32(welly) si o remorca aceeasi marca si aceeasi scara remorca; La cumpararea a BMW X5 primiti gratuit o caroserie 1:24 ( inceput d tuning) marca e Fiat (Bburago) @mariusm71 te mai intereseaza x5-ul? Porsche Cayenne-ul a plecat spre Chelie restul raman valabile.. si promotia la fel |
UP, UP Valabil!!..preturi negociablie
|
UP^^^^ Renault F1 200RON (accept si schimburi...) astept Oferte
|
up.....Renault 200 ron cu tot cu transport....nimeni?....astept oferte...accept si schimburi cu machete mercedes
|
4 Attachment(s)
Te-ar interesa pt schimb ? pe F1 ...
|
Quote:
|
hai sa vb pe PM sau pe mess ... si vedem noi ...
|
Am primit porsche-le............cu farul dr spart lipsa o bucata si oglinda stg indoita.
|
cum naiba... posta asta.... ai vazut doar si tu in poze ca era impecabil... si l-am ambalat bine.. mii de scuze .... dar nu cred ca e vina mea... masina a plecat ca noua
|
Quote:
Merci si multa bafta! |
VALABIL!!!!!... Renault 200Ron cu tot cu transport... haideti... chiar nimeni??
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning