Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Planul de viitor al masinii mele (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/113051-planul-viitor-masinii-mele.html)

Angel_Wave 08-03-09 18:43

Planul de viitor al masinii mele

Buna seara stimabililor sunt nou pe forum cu toate ca am contul de ceva vreme, dar nu am postat nik datorita faptului ca urma sa cumpar masina si acum reusii, concluzia am cumparat un Ciele cu 1500 de euro de la firma la care lucrez.
Detalii masina:
Marca - Daewoo
Tipul - Cielo Hatchback
Culoare - Bleu
Tipul - G15M
Cilindri - 1498
Putere maxima - 55kw
Carburant - benzina
Detalii suplimentare : sub capota scrie OHC 1.5 dc va ajuta la ceva si pe caroserie GLE
Poze cu masina o sa incerc sa le postez saptamana asta doar ce am cumparato si am duso in service sai schimb ambreajul cu aceasta problema am cumparato, masina are 150000 de km.
Nu vreau sa fac tuning exterior, doar motor am si primit o oferta de la o persoana dc aveti altele mai bune astep raspunsuri sau un tuning mai bun decat cel prezentat mai jos:

Motor Opel C20XE - 2000 16V 150cp - COMPLET REFACUT - 1500 EURO
Frane Calibra (sistem fata, spate, pompa de frana si racoarde ranforsate) - 450 EURO
Suspensie Weitec Ultra GT - 80/60 - 400 EURO
Evacuare sport inox - 250 EURO

Jante SCHMIDT Space 16" 8J fata 9J spate + cauciucuri Toyo Proxes T1R 195/45/16 si 215/40/16 NOI (max 1000km) - 1200 EURO
Faruri clare cu Angel Eyes + proiectoare clare - 200 EURO
Instalatie Xenon - 150 EURO
Stopuri LED Street Storm - 200 EURO
Folie Llumar omologata - 200 EURO

Tapiserie piele + plush (scaune, banchete profilate si fete de usi) - 200 EURO
Bord LCD Kadett GSI - 100 EURO
Volan Raid Lesmo 300 mm + butuc - 150 EURO

TOTAL - 6000 EURO

ing3r 08-03-09 20:33

Re: Planul de viitor al masinii mele

Multe din piesele de mai sus , la pretul afisat, sunt f scumpe! La unele eu zic ca poti sa reduci din costuri...Oricum , daca iese ce ti-ai propus, o sa ai o masina pe cinste!

Angel_Wave 08-03-09 20:35

poi tocmai asta este problema vreau ceva mai ieftin astept pareri

Radu ERD 08-03-09 22:33

Hai frate asa scump? Dincolo era mai ieftin .....
Da halatu? Cat e halatu? Vezi ca s-ar putea sa fie rupt ... =))

N D Y 08-03-09 22:38

Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 2130328)
Hai frate asa scump? Dincolo era mai ieftin .....
Da halatu? Cat e halatu? Vezi ca s-ar putea sa fie rupt ... =))

Pai omu se carpeste ...adica nici macar nu si-a dat silinta sa caute el preturile ... a dat copy paste ...halal halat
Angel uave vezi ca au in vitan accesorii tunning mai ieftineee

mad max 08-03-09 22:39

Alea sunt costurile mai putin manopera mecanic, manopera electrician si alergatura.
Chiar credeti ca tot ce zboara se mananca?
Pt costuri mai mici poti modifica motorul care il ai. Am eu un calculator cu chip tuning pt el daca esti interesat.
Numai bine.

Radu ERD 08-03-09 22:42

Eu zic ca voi bateti campii bai baieti, am eu un mecanic care lucreaza pe degeaba ....
Ilie il cheama si zice lumea ca mai strica Opel-uri din cand in cand ...

N D Y 08-03-09 22:45

Eu o treaba va zic baieti ! k, cu baieti asemeni lui angel uave nu faceti treaba ... auzi sa dea copy paste si sa zica ca i s-a mai facut si oferta .... pffff

Esperache 09-03-09 00:00

Quote:

Originally Posted by Angel_Wave (Post 2129985)
poi tocmai asta este problema vreau ceva mai ieftin astept pareri

Parerea mea este ca esti "cu mumu".

Radu ERD 09-03-09 00:22

eu zic sa renuntam la rautati si sa nu mai balacarim topicul omului!
sincer toata lista aia mai mult de 700-800 euro nu are cum sa coste, nu mai descurajati omu!

N D Y 09-03-09 00:25

Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 2130590)
eu zic sa renuntam la rautati si sa nu mai balacarim topicul omului!
sincer toata lista aia mai mult de 700-800 euro nu are cum sa coste, nu mai descurajati omu!

Cred ca bati campii!!!!! da omu 600 e si toate sant montate... omologate !

Doar e criza ...

Angel_Wave 09-03-09 05:48

Domnu Mad Max cat ceri pt calculator cu cipul de tuning sau trimitemi un mesaj privat

Angel_Wave 09-03-09 05:49

cineva mia cerut 1000 de euro pt un motor cu tot cu montaj e bine ?

Geo_ZGA 09-03-09 07:54

Quote:

Originally Posted by Angel_Wave (Post 2129661)
Buna seara stimabililor sunt nou pe forum cu toate ca am contul de ceva vreme, dar nu am postat nik datorita faptului ca urma sa cumpar masina si acum reusii, concluzia am cumparat un Ciele cu 1500 de euro de la firma la care lucrez.
Detalii masina:
Marca - Daewoo
Tipul - Cielo Hatchback
Culoare - Bleu
Tipul - G15M
Cilindri - 1498
Putere maxima - 55kw
Carburant - benzina
Detalii suplimentare : sub capota scrie OHC 1.5 dc va ajuta la ceva si pe caroserie GLE
Poze cu masina o sa incerc sa le postez saptamana asta doar ce am cumparato si am duso in service sai schimb ambreajul cu aceasta problema am cumparato, masina are 150000 de km.
Nu vreau sa fac tuning exterior, doar motor am si primit o oferta de la o persoana dc aveti altele mai bune astep raspunsuri sau un tuning mai bun decat cel prezentat mai jos:

Motor Opel C20XE - 2000 16V 150cp - COMPLET REFACUT - 1500 EURO
Frane Calibra (sistem fata, spate, pompa de frana si racoarde ranforsate) - 450 EURO
Suspensie Weitec Ultra GT - 80/60 - 400 EURO
Evacuare sport inox - 250 EURO

Jante SCHMIDT Space 16" 8J fata 9J spate + cauciucuri Toyo Proxes T1R 195/45/16 si 215/40/16 NOI (max 1000km) - 1200 EURO
Faruri clare cu Angel Eyes + proiectoare clare - 200 EURO
Instalatie Xenon - 150 EURO
Stopuri LED Street Storm - 200 EURO
Folie Llumar omologata - 200 EURO

Tapiserie piele + plush (scaune, banchete profilate si fete de usi) - 200 EURO
Bord LCD Kadett GSI - 100 EURO
Volan Raid Lesmo 300 mm + butuc - 150 EURO

TOTAL - 6000 EURO

Bine ai venit in primul rand.
In al doilea rand, mai intai citeste pe forum, intreaba, google, cere si alte oferte, cauta preturi... si dupa aceea sa dai banii. Mie mi se par exagerate preturile de mai sus.
La partea de mecanica, nu stiu daca te-ai referit la costurile totale, adica cu banii astia sa le ai si montate pe masina, sau doar piesele.
Un motor se vinde cu 500-600 euro, depinde de noroc cum il nimeresti de bun. Cat mai bagi in el... asta tine de ceea ce vrei, Mad Max stie.
Frane Calibra... nu pot sa spun ca stiu sigur, dar nu cred ca se potrivesc cele de pe Calibra.
Suspensia e ok, dar daca mai cauti o sa gasesti si mai ieftina.
Evacuare sport inox... ce inseamna? Si e evacuarea pt cielo sau pt motorul de opel?
Jante pe 16 de ce? Pe 15 ar fi suficient si nici nu ai avea mari probleme cu atinsul pe spate, mai ales daca pui suspensie sport.
Farurile clare si proiectoarele le gasesti pe rxm (google) la maxim 100 euro. Dar fara angel eyes... inca ~100ron.
Kit xenon poti sa cumperi de la Serban, il gasesti pe sectiunea Daewoo, cu maxim 100euro...daca nu si mai putin. Parca 350-400 ron ajunsese un kit bi-xenon la el.
Stopuri gasesti si mai ieftine.
Ceasurile LCD se vindeau intr-un timp cu 300-350ron... acum vad ca au crescut preturile, desi ele se invechesc :lol: Se negociaza, doar sunt sh.
Folia e in jur de 500ron geamuri fata+spate+luneta.
Volan gasesti si mai ieftin, eu am gasit Raid de 300mm, fara butuc, cu 150ron, aici pe forum... deci, daca cauti si ai putina rabdare, gasesti. Butuc poti sa iei si din targ, din Vitan, al meu e "turkis" si nu am probleme cu el... ms Max ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning