![]() |
Acte masina intrebari motor netrecut in carte ajutor va rog
Buna acuma 2 saptamani mi-am luat un golf inscris , la m luat dl o cunostinta masina e trecuta pe alcineva un domn de 50 de ani ... din branisca, masina e ok merge foarte bine arata ok multe piese schimbate... etc cartea si talonul sunt la mine baiatu dl care am luat masina mia spus ca seria motorului nu e trecuta in carte dar ca la identificare nu se mai uita la serie si nu mai face poza la serie doar la motor seria de la caroserie si la masina intreaga... motorul este acelasi ca si cel dinainte aceiasi capacitate si kw este nevoie sa o recarosez sau pot sa umblu asa cu ea... am auzit ca la verificarea care se face la 2 ani se tine cont si de seria dl motor... dar si ca la unele masini trece in carte seria nu se poate citi ... va rog sa ma invatati si pe mine k nu prea le am eu cu astea :) verificarea tehnica a expirat in 2002 ...
|
Re: Acte masina intrebari motor netrecut in carte ajutor va rog
Cand mergi la "identificare", cei de la RAR verifica daca seriile de sasiu si motor corespund cu cele din cartea de identitate, doar de asta ii spune identificare. Ma tem tem ca vei avea ceva probleme cu masina asta. Cel pe al carei nume este masina trebuie sa mearga prima data sa treaca noua serie a motorului pe cartea de identitate ca remotorizare si pe urma poti merge sa-i schimbi proprietarul. Eu asa cred ca trebuie facut. Bafta ! ;)
|
Quote:
|
Normal ai vazut tu ceva sa se faca moka in Romanica:?:
|
Quote:
|
Nu poate
|
Nu poti trece de RAR asa si nici macar de ITP ca si acolo se verifica seriile de motor si evident, trebuie platita si trecerea motorului pe cartea de identitate si identificarea
|
Quote:
|
1 mil daca e identic dar difera seriile.
|
Quote:
|
Eu stiam ca e mai scump intre 350 si 580 Ron :!:
|
Sunt eu in situatia asta ,de-asta zic. Daca e IDENTIC dar difera seriile ii 800 de mii :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning