![]() |
Audi A4 blow valve
Se poate pune la un audi A4 cu motor de 1.9 TDI ,valva de presiune?:D
|
Re: Audi A4 blow valve
se poate ...dar nu e indicat absolut deloc ..caci omori turbina !
Deci singura soutie este sa te abtii :) |
:sad:....ok...si altceva sa faci sa se auda frumos ce se poate face?
|
ceva legat de evacuare ...
|
si cam ce in legatura cu evacuarea ca totusi e un diesel;))
|
toba fianala .de ex ;)
|
eu intelesesem ca se pune la captul turbinei si cand face presiune si da drumu se aude fasaitul ala frumos.da si cam asa e cu te de i asta...sa faci din cal armsar;))..poate pe viitor pe alta masina asa:)
|
blow off valve e pt a tine presiunea in turbo cat timp schimbi viteza, pt ca la accelerarea sa fie in sarcina. Dar la diesel ... nu face bine acest lucru .
Iti recomand sa iti faci cip-tunning la motor ..chiar ca armasar va iesi ;) PS: am incercat sa ma impusc ..dar nu am nimerit. Sorry tu, caine-co ai reusit ? :) |
si crezi ca ar mai lucra in parametri normali un motor din 95?:)ma refer la turbo ca e si vechi si nu cred ca ar da randament bun chiptuning...tu ce zici?
|
Andrein are dreptate.La diesel nu numai ca nu are nici un rost sa pui BOV dar risti sa faci mai mult rau.
Pana la urma gandeste-te bine ce vrei de la masina: sa faca un zgomot frumos, sau sa fuga mai tare. La diesel din pacate ar trebui sa te rezumi la cea de-a doua varianta si pentru asta ai destul de multe optiuni in functie de banii pe care vrei sa ii investesti. |
Quote:
Cat despre chip tuning,eu am citit recent pe s2forum ca se poate face lejer chip tuning,nu conteaza nr de km..Chiar si Eugen de care Bluey cred ca stie a facut chip tuning la un motor cu 330-350.000 km si merge fara probleme..Totul e sa fie facut bine..Recomand sa il iei din afara,vezi pe ebay ca se gasesc de toate natiile:-) |
Quote:
Pot ajunge la puteri mari dar au un alt sistem de alimentare :pompa rotativa. Oricum un 1.9tdi cu modificarile adecvate poate ajunge la 250cp cu internele stock fara probleme. |
si ca sa fiu on-topic ... se poate la diesel BOV dar doar daca e comandata electronic ;)
Dar daca motorul tau e din '95 nu stiu exact cum stau lucurirle ! ( cred ca mai multa electronica va avea BOV-ul decat motorul ) Eu ti-as recomanda ca sa nu te complici inutil sa lasi lucurile asa. Vei pierde timp, bani si nervi ... Multa bafta oricum, |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning