Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Audi tuning (https://forum.4tuning.ro/149-audi-tuning.html)
-   -   Audi A4 blow valve (https://forum.4tuning.ro/149-audi-tuning/112939-audi-a4-blow-valve.html)

Methylen 07-03-09 22:32

Audi A4 blow valve

Se poate pune la un audi A4 cu motor de 1.9 TDI ,valva de presiune?:D

andrein 09-03-09 08:13

Re: Audi A4 blow valve

se poate ...dar nu e indicat absolut deloc ..caci omori turbina !

Deci singura soutie este sa te abtii :)

Methylen 09-03-09 12:22

:sad:....ok...si altceva sa faci sa se auda frumos ce se poate face?

andrein 09-03-09 12:32

ceva legat de evacuare ...

Methylen 09-03-09 13:26

si cam ce in legatura cu evacuarea ca totusi e un diesel;))

andrein 09-03-09 14:49

toba fianala .de ex ;)

Methylen 18-03-09 14:54

eu intelesesem ca se pune la captul turbinei si cand face presiune si da drumu se aude fasaitul ala frumos.da si cam asa e cu te de i asta...sa faci din cal armsar;))..poate pe viitor pe alta masina asa:)

andrein 18-03-09 14:58

blow off valve e pt a tine presiunea in turbo cat timp schimbi viteza, pt ca la accelerarea sa fie in sarcina. Dar la diesel ... nu face bine acest lucru .
Iti recomand sa iti faci cip-tunning la motor ..chiar ca armasar va iesi ;)

PS: am incercat sa ma impusc ..dar nu am nimerit. Sorry tu, caine-co ai reusit ? :)

Methylen 18-03-09 15:03

si crezi ca ar mai lucra in parametri normali un motor din 95?:)ma refer la turbo ca e si vechi si nu cred ca ar da randament bun chiptuning...tu ce zici?

bluey 18-03-09 17:27

Andrein are dreptate.La diesel nu numai ca nu are nici un rost sa pui BOV dar risti sa faci mai mult rau.
Pana la urma gandeste-te bine ce vrei de la masina: sa faca un zgomot frumos, sau sa fuga mai tare.
La diesel din pacate ar trebui sa te rezumi la cea de-a doua varianta si pentru asta ai destul de multe optiuni in functie de banii pe care vrei sa ii investesti.

CoCaine 19-03-09 01:42

Quote:

Originally Posted by andrein (Post 2160306)
PS: am incercat sa ma impusc ..dar nu am nimerit. Sorry tu, caine-co ai reusit ? :)

Eu tre sa reusesc,my bad:-)
Cat despre chip tuning,eu am citit recent pe s2forum ca se poate face lejer chip tuning,nu conteaza nr de km..Chiar si Eugen de care Bluey cred ca stie a facut chip tuning la un motor cu 330-350.000 km si merge fara probleme..Totul e sa fie facut bine..Recomand sa il iei din afara,vezi pe ebay ca se gasesc de toate natiile:-)

bluey 19-03-09 05:39

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2162544)
Eu tre sa reusesc,my bad:-)
Cat despre chip tuning,eu am citit recent pe s2forum ca se poate face lejer chip tuning,nu conteaza nr de km..Chiar si Eugen de care Bluey cred ca stie a facut chip tuning la un motor cu 330-350.000 km si merge fara probleme..Totul e sa fie facut bine..Recomand sa il iei din afara,vezi pe ebay ca se gasesc de toate natiile:-)

Din pacate tdi-urile mai vechi mai au si alte probleme dupa chiptuning.
Pot ajunge la puteri mari dar au un alt sistem de alimentare :pompa rotativa.
Oricum un 1.9tdi cu modificarile adecvate poate ajunge la 250cp cu internele stock fara probleme.

andrein 19-03-09 07:17

si ca sa fiu on-topic ... se poate la diesel BOV dar doar daca e comandata electronic ;)
Dar daca motorul tau e din '95 nu stiu exact cum stau lucurirle ! ( cred ca mai multa electronica va avea BOV-ul decat motorul )

Eu ti-as recomanda ca sa nu te complici inutil sa lasi lucurile asa. Vei pierde timp, bani si nervi ...

Multa bafta oricum,

lucyanu87 06-01-12 23:15

Quote:

Originally Posted by andrein (Post 2162692)
si ca sa fiu on-topic ... se poate la diesel BOV dar doar daca e comandata electronic ;)
Dar daca motorul tau e din '95 nu stiu exact cum stau lucurirle ! ( cred ca mai multa electronica va avea BOV-ul decat motorul )

Eu ti-as recomanda ca sa nu te complici inutil sa lasi lucurile asa. Vei pierde timp, bani si nervi ...

Multa bafta oricum,

si eu vreau sa imi pun bloww off eu is in barcelona si e 130 euro incerc prima data cu o imitatie sa vad cum eee ca de 130 euro mai pun cewa dsi imi pun un chip pe masina

All times are GMT +2. The time now is 18:28.

- Copyright 2026 4Tuning