![]() |
Vreau ...
Salutare ...
Stii cineva unde pot sa fac asta: http://www.insomniaracing.org/lr/010...ages/cta16.jpg Vorbesc despre Registration plates, care au X-team. Vreau asa ceva, dar cu textu'ul zetemte :D Stie cineva? |
din cate vad este un autocolant lipit peste numarul de leasing.
cred ca ori`ce firma de autocolante poate sa-ti faca asa ceva, un stiker pt. numar. stiu o firma prin crangasi pe langa piata, dar nu cred ca este singura, sunt o gramada prin bucuresti. dar daca vrei le cer numarul de telefon si ti-l dau. |
Dar eu nu vreau Stickere, vreu numarul zu ZETEMTE :D
|
deci vrei ceva mai smecher... :wink: :wink:
am vazut la astia cu tirurile in geam placute cu numele lor, dar din pacate nu am oprit pe nici unul sa-l intreb de unde procur si eu asa ceva. mai este o posibilitate, o placuta alba pe masura numarului si scris cu stikere textul. cred ca asa e mai usor. |
dap.. cred ca se poate face pe calc. :) si apoi sa-l tragi la imprimanta.. tre doar sa bagi dimensiunile.. :)
|
Merge facut pe calculator. Masori placuta de inmatriculare, faci modelul dorit pe computer si apoi printezi.
Alta solutie mai e un copyshop. Acolo ti-l fac direct pe plotter. |
Ca sa faci pe tabla de Al, cum sunt numerele, iti trebuie matritza.
Dar poti sa faci dintr-o tabla taiata exact pe dimensiune, fie cu un sablon, sa scri literele pe fond alb, fie sa lipesti literele cumparate, litere gen stickere, de orice culoare. Sunt si verzi, am vazut prin targ. |
....Zetemte ..am un coleg la facultate care are acasa o tabla de aluminiu reflectorizant exact ca numerele de la masina ..si are scris pe ea numele lui ,o sa il intreb cat l-a costat si unde l-a facut sau dk pote sa iti faca si tie una ..
tabla este exact ca cea de la numerele de masina numai k in loc de B-45-XXX .*****ie numele lui : ANGEL in rest la fel scrie si chestia aia cu RO :D ..eu intreb dar nu promit nimik!! |
orice firma serioasa de publicitate sau decoratiuni poate inscriptiona o placuta. cauta in Pagini Aurii firme de design, decoratiuni, inscriptionari materiale publicitare.
|
..bai cica dk vrei o placuta exact ca numarul de la masina inscriptionata cu numele tau trebuie sa te duci la politie pt k ei sunt singuri care fac asa ceva ...si iti fac pe comanda ..si o fac pe numerele tale de la masina ...adik dk vad ZETEMTE ....ei pot sa afle a cui e masina si ce numere are de fapt ..intelegi...
...te duci la politie si intrebi de numere PREFERENTIALE asu ceva de genu si iti fac ei pe comanda !! ..cam atat!! :peace: |
tu vorbesti serios ma????? ar fi belea sa fie asa... :) dar totusi nu prea cred :) p bune... peace
|
Quote:
|
si eu am auzit ca tot asa se face cum a zis alex_maxx, ca tre sa mergi la politie sa iti faci, si cica se si plateste in plus. cheers
|
Eu cred k asta-i un zvon pt cine-l papa :wink: Ma faceti sa ma duc la Udriste sa intreb...Sa vedeti ce va fac daca nu-i asa...Si nu-i asa :twisted:
|
nu cred ca sunt disponibile in romania astfel de numere personalizate acum.
ori`cum daca se duce careva curand sa ne anunte si pe noi, chiar e meserie sa se poata face asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning