![]() |
Dacia 1300 x2
2 Attachment(s)
1. L4uR
2. radu.3 Argumentati voturile ;) |
Re: Dacia 1300 x2
Greu de ales.
Raducu pentru ca e foarte clean desenul. Dar Laur are cea mai frumoasa ca style. |
Votat L4uR: fairplay ;)
|
Quote:
|
si eu vroiam sa desenez dacie....participam cu aia de pe perete :( :( :(
......vot raducu... |
radu...e mai clean...asa cum trebuie sa arate o dacie 1300...plus ca are umbre super ok
|
Radu are desenu frumos ( clean ) , dar a desenat o dacie normala , care pot sa o vad zi de zi ... dar Laur a facut un low rider , fff frumos ( clean ) ..... deci votu meu merge la laur ...
|
radu...parca arata mai a masina asa putin mai ridicata .... dupa parerea mea la dacie nu ii sta bine "LOWRIDER"
|
Quote:
Normal nu as vota pe nimeni, .. radu are o masina simpla ( da da..stiu..e clean)..prea simpla masina, iar laur.... wow ai auzit de fizica?:D Vot Radu ca a fost la scoala :) |
vot radu.....pare mai clean si mai real;)...tineo tot aja ...baftaa la toti incontinuare
|
daca stiti cum sunt daciile 1300 rat road....lasate pe burta...si fara prize de aer in fata...cam asa ceva am vrut sa fac;)
|
da man dar s-a inventat frecarea :)
|
Vot radu..mai bine realizata:D
|
radu pentru finetzea detaliului , laur are imagine creativa foarte dezvoltata in sensul bun al cuvantului insa mai trebuie putina finete la detaliu
|
radu..linii mai realiste
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning