![]() |
astept pareri si sfaturi
salut
sunt nou pe forumul vostru si nu am cititi chiar toate thread-urile...asa ca sa nu ma injurati daca repet ceva...:) am o dilema: - am un golf 4 1,9 tdi, 101 cp din 2003, 140.000 km, 5 trepte, care merge bine si nu mi-a facut probleme pana acum. - ma tenteaza sa-mi iau un a3 din 2004, 2 tdi, 140 cp, 3 portiere, 140.000 km, 6 trepte, pt. care proprietarul cere cam 10.500 euro - se merita diferenta de pret ?(de cam 1000-2000 euro) - ce probleme ati avut cu masinile audi? (orice ati intalnit, auzit etc) - cat de bune sunt? - astept orice pararri avizate. mersi! |
Re: astept pareri si sfaturi
nimeni?:)
|
am condus cativa km si nu mi s-a parut ca fuge prea tare...ce-i drept, nu i-am dat decat a 4- a si doar pe la 3000 ture, dar ma asteptam ca la o diferenta de 40 de cp sa se simta mai bine...
mi-a spus un prieten ca dupa3500 ture se sim caii la audi.corect? |
La un 2.0TDI stock "se simt caii" de la 2000RPM pana la 4200 cel mult.
Dar nu uita ca este o masina de 1450kg si este construita sa fie ceva mai confortabila ca un G4 adica sa nu se simta viteza la fel. A3-ul meu e din 2004 si nu am avut ca probleme la el decat o clapeta defecta la decompresor si ventilatoarele defecte( din cauza de prea mult spalat motor). Motorul a mers cu un soft agresiv de 180cp cam 40de mii km si nu a dat semne de oboseala nici turbina nici altceva. |
ms
si g4 tot cam greutatea asta o are....poate nu sunt eu obisnuit cu masina, cu pedala... prop mi-a spus ca mai are o problema cu lichidul de racire,care mai curge din knd in knd si inca nu i-a dat de cap...e grav? deci, per ansamblu, ar merita...? |
Ai grija ca am auzit de o problema cu chiuloase care se fisureaza si scade lichidul de racire( apa). Daca masina face balta nu e problema dar daca nu gaseste apa si nivelul scade e problema destul de expensive.
Succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning