![]() |
Competitori EMMA 4TuningDAYS - ESPL
Pentru a ne ajuta in organizarea acestei prime competitii / 2009, dorim sa cunoastem din timp competitorii.
Astfel incadrarea pe clase se va face fara probleme, discutandu-se cazurile in care exista incertitudini. Regulamentul in Limba Engleza poate fi gasit pe site-ul www.emmanet.com Regulamentul in Limba Romana va fi disponibil pana la sfarsitul acestei luni. |
Re: Competitori EMMA 4tuningdays - ESPL
Prezent si eu...Dar cum se face prezenta? Vrem un model ceva....
|
Clasele vor fi prezentate Luni.
|
Quote:
|
raidaru dar esti tare nerabdator...
lucru bun la 9 luni informatiile o sa apara...sper pana in concurs |
Quote:
Clasele pentru EMMA ESPL sunt urmatoarele: ESPL Entry ESPL Experienced & Experienced Plus ESPL Advanced & Advanced Plus ESPL Master ESPL Expert Referitor la piesa care se va folosi, aceasta se va stabili in ziua competitiei. Se va pune la dispozitia competitorilor un CD cu trackuri continand semnal sinusoidal pe benzile de frecventa cuprinse intre 10 si 60Hz, banda de frecventa aferenta spectrului de sub-joase. |
Rugam ramaneti... on topic!
|
Raspundem aici la mesajul privat al lui raidaru deoarece consideram important subiectul.
CD-urile EMMA, inclusiv CD-ul ESPL este produs de studioul Cap a Pie din Germania, de inginerul Alex Pleines, la indrumarea arbitrilot internationali EMMA. Piesele sunt noi, concepute conform cu solicitarile asociatiei si competitorilor, incercandu-se de la o generatie la alta a aduce imbunatatiri. Programul ESPL 4tuningdays, propunere: 1. inscrierile si impartirea pe clase 2. introducerea masinii pe "scena" 3. masurarea presiunii acustice pe semnal sinusoidal, cu usile inchise precum si cu usile deschise, pe un track care cuprinde frecvente sinusoidale in banda de frecventa 10-60Hz. 4. arbitrajul pe instalare, minute in care accumulatorii au timp de "regenerare" 5. masurarea presiunii acustice pe muzica, pe o piesa de pe CD-ul ESPL 2009-2010, atat cu usile inchise cat si cu usile deschise Se vor aduna punctele obtinute si se va face un clasament. Detalii vor urma... |
se poate pune sursa pe baterii intre cele 2 masuratori ?
in timpul prezentarii instalarii ? |
Daca ai siguranta de protectie, DA!
O sa tinem cont de acest aspect si un CTEK Multi XS 25000 va fi disponibil "pe scena" pentru toata lumea..... |
Re: Competitori EMMA 4TuningDAYS - ESPL
prefer sursa mea, mersi totusi de precizare.desi durata unei jurizari de instalare nu depaseste de obicei 5-7 minute, timpul pt incarcat e fff mic.
|
Quote:
|
Am spus ca avem posibilitatea de a oferi 1 sursa care va fi disponibila pentru toata lumea pe perioada arbitrajului.... tocmai pentru a veni in sprijinul competitorului.
Am incercat sa raspundem la intrebarea lui Bogdan. Varianta garantata si sigura pentru incarcarea acc. este prin alternatorul sau alternatoarele proprii deoarece nu cred ca instalatia de 220V care va fi pusa la dispozitie va suporta un curent mai mare de 64A.... |
Foarte bine, toata lumea pe CTECK, astfel toti vor avea aceeasi incarcare:-)
|
Este un lucru bun ca este disponibil pe perioada arbitrajului instalatiei astfel in cele 5-10 minute nu trebuie sa stai sa intinza cabluri ... Nu este discriminare .. este vorba de 5-10 minute in care te scuteste de ceva munca ... Iar de acasa vine fiecare cu ce vrea ...Pana la urma drumul si toate costurile se fac din pasiune ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning